Ковельска лікарня отримала допомогу від Червоного Хреста

18 Лютого 2021, 13:19
1340

Червоний Хрест України передав засоби індивідуального захисту десяти опорним лікарням країни.

Про це повідомили на сторінці організації в мережі.

Товариство Червоного Хреста України за підтримки Посольства Австралії в Україні передало засоби індивідуального захисту для районних медичних закладів у Волинській, Дніпропетровській, Львівській, Донецькій та Луганській областях, що приймають хворих на коронавірусну інфекцію. Зокрема, на Волині допомогу отримали Ковельська і Маневицька центральні районні лікарні.

Завдяки грантовій Програмі Прямої Допомоги (Direct Aid Program) Уряду Австралії вдалося потурбуватися про безпеку медичних працівників, які знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусною інфекцією.

На кошти гранту Червоним Хрестом України придбали та передали медикам 10 тисяч респіраторів (по 1000 штук для кожної лікарні), 598 багаторазових костюмів біологічного захисту та 598 захисних окулярів закритого типу.

«Надавати допомогу тим, хто її найбільше потребує – головна мета Товариства Червоного Хреста України. З початку пандемії ми співпрацюємо з українськими та міжнародними інституціями, регулярно моніторимо ситуацію та потреби українців у цьому напрямку і розуміємо, що захист лікарів є одним із пріоритетів, адже їх безпека - це запорука надання допомоги хворим на коронавірусну інфекцію», – зазначив генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.

Читайте такожНа Волині виявили 163 нових хворих на коронавірус, одна людина померла

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024