У Ковелі врятували лебедя, який примерз до криги на річці

19 Лютого 2021, 10:25
У Ковелі врятували лебедя, який примерз до криги на річці 2357
У Ковелі врятували лебедя, який примерз до криги на річці

У Ковелі на Турії врятували лебедя, який примерз до льоду.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Що з лебедем щось не так помітила ковельчанка Валентина, яка і зателефонувала черговому Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області. Представники служби порятунку прибули на місце, звільнили птаха. Разом з працівниками відділу цивільного захисту та екологічної безпеки відвезли його у ветеринарну клініку. Як там повідомили, у лебедя переохолодження, тому кілька днів за ним потрібно поспостерігати. Пані Валентина і взялась допомагати та забрала пернатого додому.

«Сьогодні завдяки небайдужій ковельчанці було врятовано лебедя. Хочеться подякувати пані Валентині за її добре серце, за те, що вона взяла опіку над білим красенем. Це надзвичайно важливо, адже ще цієї ночі ми очікуємо на сильний мороз. А за кілька днів птаха ми знову повернемо у звичне для нього середовище », – зазначила головна спеціалістка відділу цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич.

Читайте також: Ковельчан закликають не годувати лебедів хлібом

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39