Андрій Броїло став заступником голови Ковельської районної ради

21 Лютого 2021, 11:39
Андрій Броїло і В`ячеслав Шворак 3908
Андрій Броїло і В`ячеслав Шворак

У Центральній районній бібліотеці відбулася четверта сесія Ковельської районної ради  восьмого скликання.

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

Оскільки це сесійне засідання проходило у дні поминання Героїв Небесної сотні, депутати Ковельської районної ради на своєму початку роботи вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув під час Революції Гідності, а також всіх воїнів, які полягли за Незалежність української держави.

Найбільш дискусійними питаннями на четвертій сесії Ковельської районної ради були: про внесення змін до районного бюджету; про стан дорожнього господарства Ковельського району.

Також на цьому сесійному засіданні розглянули кадрове питання про обрання заступника голови Ковельської  районної ради. Голова райради В`ячеслав Шворак запропонував на посаду заступника голови районної ради Андрія Броїла, який сьогодні займає посаду керуючого справами виконавчого апарату Ковельської районної ради. Фракції «Батьківшина» та «Свобода» оголосили про відмову участі у голосуванні.

Згідно результатів голосування Андрія Броїла обрали одноголосно заступником голови районної ради (26 з 26 можливих) з числа тих хто взяв участь у голосуванні.

В завершення сесії, народні обранці на чолі з головою райради В`ячеславом Швораком обговорили ряд завдань в міжсесійний період, а також голова повідомив, що наступне сесійне засідання відбудеться в третій декаді квітня.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024