У Ковельському районі рятувальники обстежують будинки для людей похилого віку

21 Лютого 2021, 13:27
Перевірка 2752
Перевірка

Співробітники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС продовжують проводити позапланові перевірки дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у готелях, пансіонатах, хостелах, будинках для людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

Інспекторський склад Ковельського міськрайонного відділу проводить позапланову перевірку Благодійного фонду «Поліський дім милосердя» у селі Скулин та стаціонарного відділення для постійного проживання центру надання соціальних послуг Дубівської сільської ради, насамперед контролюючи стан шляхів евакуації, систем автоматичного протипожежного захисту, джерел протипожежного водопостачання, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, стан утримання електромережі тощо.

Крім того, з персоналом об'єктів провели практичні тренування щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема стосовно забезпечення евакуації людей.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром