Представили кандидатів, які можуть стати старостами сіл Ковельської громади

21 Лютого 2021, 14:00
Засідання 2677
Засідання

На засіданнях постійних комісій Ковельської міської ради представили кандидатів на посади старост.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Інтереси жителів сіл Доротище, Гішин, Тойкут, Заріччя, Воля, Лапні, Любе готовий відстоювати Андрій Броїло. Андрій Петрович має багатий досвід управлінської роботи. Крім того, він постійно комунікував із мешканцями цих населених пунктів, обіймаючи посаду голови районної ради, будучи певний час головою Доротищенської сільської ради. Він живе у Доротищах, добре знає людей, володіє ситуацією.

Читайте також:  Андрій Броїло став заступником голови Ковельської районної ради

 


 

Старостою сіл Білин, Колодниця рекомендували призначити Ольгу Лисюк. У неї за плечима три каденції на посаді голови сільської ради. Вона каже, що усі 15 років прагнула працювати, аби села розвивались. Робота їй відома, має хороший досвід, який стане у нагоді на новій посаді.

 


 

Претендентом на цю посаду сіл Зелена, Воля Ковельська запропонували Анатолія Борку. Він розповів, що має юридичну освіту. Уже 15 років працює у виконавчих органах влади. Зокрема, останнім часом - головний спеціаліст відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи Ковельської райдержадміністрації.

 


 

У селах Ружин, Городилець, Клевецьк кандидатка у старости – Оксана Наумчик. Була депутатом сільської ради, працювала головним бухгалтером сектору культури Турійської райдержадміністрації. Розуміє, що є чимало проблем у трьох населених пунктах, які потребують вирішення. Найактуальніша на сьогодні — відновлення роботи ФАПів.

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024