У новоприєднаних селах Колодяжненської громади представили старост

21 Лютого 2021, 16:00
У новоприєднаних селах Колодяжненської громади представили старост 8183
У новоприєднаних селах Колодяжненської громади представили старост

Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик провів зустрічі у населених пунктах, що доєдналися до громади у 2020 році.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Під час зустрічей з активними жителями сіл представили старост, кандидатури яких затверджені рішенням сесії сільської ради. Це Ничепорук Світлана Іванівна – староста сіл Воля-Любитівська, Дроздні, Гончий Брід та Домбровська. Лідія Михайлівна – староста сіл Рокитниця, Білашів, Перковичі, Грушівка, Іванівка.

У своїх виступах заступник сільського голови Петро Оксентюк та секретар сільської ради Павло Кухта довели до відома присутніх, що староста представляє інтереси жителів села, здійснює комунікацію між владою та мешканцями, допомагає вирішувати соціальні, побутові та інші потреби жителів швидко, відкрито, зрозуміло. 

Представники влади також дали відповідь на численні запитання, що стосувалися ремонту доріг, обрізки дерев, снігоприбирання, надання адміністративних послуг.

 









 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024