Поліція проводитиме розслідування по скандальному павільйону в центрі Ковеля

12 Липня 2017, 13:40
8625

Ковельчанин Володимир Пархонюк звернувся із заявою до поліції, як свідомий громадянин. Він вказує, що посадові особи Ковельської міської ради вчинили злочинні дії, лобіюючи інтереси приватного підприємства «Землемір».

За словами Володимира Федоровича, написати таку заяву спонукали відомі йому системні порушення земельного законодавства чиновниками міської ради, в даному випадку – це неправомірне збільшення орендованої площі для ковельчанки Інни Конащук та незаконне встановлення спритниками вночі з 25 на 26 квітня 2016 року павільйону під магазин, що викликало хвилю обурення у мешканців п’яти навколишніх багатоповерхових житлових будинків. Депутати міської ради на сесії підтримали запит з приводу цього об’єкту та створили тимчасову контрольну комісію.

Згодом голова цієї комісії Ірина Роїк («Солідарність») заявила, що фірма «Землемір» протягом чотирьох років не платила орендну плату за користування земельною ділянкою, а сам договір оренди взагалі не можуть знайти.

Нещодавно, як повідомляло наше видання, біля скандального павільйону почалися земляні роботи, а судимий за «мзду» екс-чиновник мерії Дмитро Бруча привселюдно погрожував та перешкоджав у роботі тележурналістці. Перебував тут і консультант міського голови Юрій Конащук, який є чоловіком Інни Конащук.

«Знаючи мою активну громадську позицію, депутат міської ради Галина Стасюк повідомила мене про «заворушення» біля павільйону Конащуків. Я приїхав сюди і побачив одіозних у Ковелі «фігур» – судимого Бручу та одіозного ділка на прізвище Нагорник, який має корумповані зв’язки з посадовцями Ковельської міської ради та міським головою Олегом Кіндером. Що вони тут забули? Думаю, лобіювали інтереси «Землеміра». Нахабно поводив себе з громадянами Конащук, який схильний до кримінальних правопорушень та підробок документів», – говорить Володимир Пархонюк.

Тимчасова контрольна комісія міськради, яку очолює Ірина Роїк, своїм рішенням залучила Володимира Пархонюка до роботи в якості консультанта. Ознайомившись з матеріалами, той побачив всі ознаки злочину і звернувся до громадської ради при Ковельській міськраді, подавши проект заяви до поліції з приводу протиправних дій посадових осіб.

«Громадська рада одноголосно затвердила поданий мною проект заяви і мала була подати її до відділу поліції. Але через деякий час голова цієї ради Микола Печенюк повідомив мене, що ні він, ані секретар ради Галина Артюшенко таку заяву підписувати не будуть та ознайомив з протоколом засідання громадської ради, у якому йшлося про підтримку заяви від мого імені. 30 липня на особистому прийомі у начальника Волинського обласного управління Національної поліції Петра Шпиги я подав заяву про злочин, у відповідності до статті 214 КПК України, до якої долучив виписку з протоколу засідання громадської ради, яку принесли на прийом Печенюк та Артюшенко», – каже Володимир Пархонюк.

Замість того, щоб внести подані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, у Ковельському відділі поліції передали заяву дільничному інспектору. Дізнавшись про це, Володимир Пархонюк звернувся до суду…

 









1



 

Коментарі
12 Липня 2017, 18:26
Гризуться як собаки! А для кого чи для чого будується цей "супермаркет" хтось подумав про це? Якщо підприємиць хоче поставити свій павільон він мабуть знає, що це робиться для жителів Ковеля, для їх більш комфортного життя. Але тут начхати на жителів і давайте винесемо мізки підпрємцю! Дикарі!
12 Липня 2017, 19:01
Мешканцям уже глибоко наплювати на усі "дозвільні" документи Конащуків, всім відомо, як вони отримані. Тут головне, що громада - ПРОТИ, і ми не дамо проводити жодних робіт на нашому дитячому майданчику, ні вдень, ні вночі (як вони люблять робити). Забирайтеся геть з нашого двору!!!
12 Липня 2017, 19:15
то канащучка мєстних матом обложила, то вони і обідились.
12 Липня 2017, 19:27
Шо обідились, то обідились
12 Липня 2017, 19:31
ОТ ВАМ &quot; КОНКРЕТНІ ДІЇ&quot; ГРОМРАДИ. одне бла-бла-бла та піар ЗА РАХУНОК ДІЙ ІНШИХ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ, у даному випадку за рахунок конкретних дій Пархонюка В.Ф. та його команди.<br/>ТАК чиї інтереси захищає ГРОМРАДА ?
12 Липня 2017, 19:32
ЧИТАЙ УВАЖНІШЕ ХТО ПОДАВ ЗАЯВУ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ
12 Липня 2017, 19:35
ТАКИМИ ПІДПРИЄМЦЯМИ БУДУЄТЬСЯ СУПЕРМАРКЕТ ЩОБ ВИТІСНИТИ МАЛИЙ БІЗНЕС (ПРОСТИХ СЕЛЯН) І ЗМУСИТИ БАТРАЧИТИ НА СЕБЕ ТА НА ОРЕНДУ СУПЕРМАРКЕТУ
12 Липня 2017, 19:40
Пархонюку респект і уважуха.Печенюку з Артюшенко -ганьба!Кому потрібні такі громадські діячі,які не здатні захищати інтереси ковельчан?Подавайти у відставку заслані козачки!
12 Липня 2017, 19:42
Це фіампирлбє
12 Липня 2017, 19:52
Коли вже ці Кнопи повиздихнуть накінець
12 Липня 2017, 19:54
Піду попрошу в однорукої відьми-може допоможе
12 Липня 2017, 20:00
Я читав уважно, хто подав заяву до правоохоронних органів. Я сказав, те що хотів сказати. Нехай сюди не сунуться!!!
12 Липня 2017, 20:06
Незабаром Артюшенко буде фотогравуватись з Пархонюком біля суду і писати, що вона добилась справедливості та захистила мешканців.
12 Липня 2017, 20:44
А чого горе-активісти не блокують роботу КАСКАДА директор якого Пархонюк незаконно привласнив собі магазин в Держави по Косачів,8
12 Липня 2017, 20:49
Таких дибілів-комуністів як Пархонюк знаю ще по роботі на заводі Ковельсільмаш. Отморозок ще той. Насцить, вип'є ... і думає що це ДЮШЕС вода за 15 коп.
12 Липня 2017, 20:59
Канащука з Кіндером в клєтку.
12 Липня 2017, 21:05
Вчинене тобою-до тебе ж І повернеться.Або,що ще гірше,до дітей та внуків.Не накликай біди там де без цього можна обійтися.
12 Липня 2017, 21:17
Слухай, &quot;одіозний&quot; з &quot;активною громадянською позицією&quot;, спочатку припини продавати в смердючій &quot;Слайзі&quot; в нічний час спиртне, а то вже зробили гадючник на пів Ковеля, а тоді вирішуй проблеми міста. &quot;Активний&quot;, блін....
12 Липня 2017, 21:41
О, то той Пархонюк в Шави &quot;Слайгу&quot; вже забрав?!!!
12 Липня 2017, 21:41
Щось тут не те, якшо громрада проголосувало одноголосно, значить голосуували Печенюк з Артюшенко тоже, але Пархонюк каже що вони відмовились підписати заяву? Хотів би уточнити - відмовились написати в поліцію заяву, чи підписати написану пархунюком? То різні речі, хто писав, той хай підписує. Якщо заяву писав пархунюк, я б тоже не пцідписав, хоч знаю, що за Конашуком тюрма плаче, а чого комісія уповноважила Пархунюка а не громраду? Цікавий штрих, видно Пархонюку захотілося попіаритися і заодне зачепити Нагорника, якого він згадує. Заяву передали участковим, а не відкрили кримінал, значить знала Артюшенко що так буде того не підписувала. Добре було б якби написала, чого так зробила.
12 Липня 2017, 21:47
протокол громради в студію!
12 Липня 2017, 21:55
Що то за громрада,якщо нема кому внести ясність :чого не була подана відповідна заява.Чи у вас там у всіх одна думка -тільки попіаритися?
12 Липня 2017, 22:09
А Сашки Долару молодшому в Луцьку підірвали машину.А то все одна компашка...
12 Липня 2017, 22:43
Заява від ГРОМРАДІВЦІВ до поліції не надійшла і крапка. <br/>Скласти таку заяву та підписати не проблема.<br/>Однак, таку заяву (про такі події) склав і подав Пархонюк. <br/>Питання про те, хто чию заяву мав підписувати не має значення, і на порядку денному не стояло. Оскільки, її скласти і підписати може будь який свідомий небайдужий громадянин, який дбає, окрім своїх, за інтереси громади міста.<br/>ФАКТ ?
12 Липня 2017, 23:17
Пархонюк ВЕРНИ МАгАЗИН в селі ВОРОНа!!!! Злодій-комуніст!!!
12 Липня 2017, 23:20
&quot;свідомий&quot; пархонюк лобіює свої інтереси, то й написав заяву. Де Артюшенко, Печенюк, хай напишуть тут, чого не підписали заяву в поліцію в інтересах мешканців, що не хотілось піару, чи заодно з кіндером і Конащучкою, чи заслані козачки? пишете тут всяку херню, А самим мешеанця пяти будинків слабо заяву написати, шукають дурникіув і зіштовхують лобами? чи може малограмотна нотаріус, невміє заяв писати, звикли всі на дурняк. Хотів би почути думку артюшенко, бо й справді дивно - проголосувала, в поліцію протокол принесла а не підписала заяву. Наперед можу сказати, що артюшенко розбирається в таких ділах і щось там є таке що дуже було б цікаво від неї почути. Невже Конощучка права?
12 Липня 2017, 23:21
а де ж нас &quot;Азов&quot; що махає прапорами на нлощі. Що, на магазині піару хазяям не принесе?
12 Липня 2017, 23:24
Подавати заяву повинна була ГР.а не зробила цього тому,що для них головне попіаритися.Влаштували чергову фотосесію,а чиїсь там проблеми до лампочки.Коли вже вони нажеруться тим піаром?
12 Липня 2017, 23:30
Нема в Ковелі справжньої громради здатної захищати інтереси громади.
13 Липня 2017, 00:31
Викинути к чорту все начиння з трансформаторної підстанції і зробити з її будки павільйон. І не стане порушень, і всім буде добре...
13 Липня 2017, 00:32
Усе б за вас хай би робила громрада, а ви будете сидіти парити дупи на диванах. Я сторонній чоловік, бачу що є конфлікт між жителями будинків і Канащуками. Звідси в мене виникає декілька питань. <br/>1. Чи зверталися мешканці будинків, або комісія до громради ? Бачу що ні. <br/>2. Тимчасова контрольна комісія міськради, яку очолює Ірина Роїк, своїм рішенням залучила Володимира Пархонюка до роботи в якості консультанта. Чому не громраду ? <br/>3. Пархонюк вивчив матеріали, написав заяву в поліцію від себе чи від Печенюка й Артюшенко? <br/>4. Чому СВІДОМИЙ громадянин Пархонюк вирішив перекласти свої консультантські повноваження на Печенюка й Артюшенко а не звернувся в поліцію ? <br/>ПЕЧЕНЮК І АРТЮШЕНКО не мовчіть. Громада хоче знати чого ви не підписали заяву і не занеси в поліцію.
13 Липня 2017, 01:38
А при чом тут Печенюк з Артюшенко і з громрадою? Комісія чия? Міської ради? То чого заяву в поліцію подала не комісія? Хіба депутатський підпис менше значить чім підпис громадянина Пархонюка? І взагалі от Пархонюк пише заяву про злочин =на підставі документів наданих тимчасовою комісією стосовно розміщення малим МПП «Землемір» малої архітектурної форми= То як інтересно комісія сплавила цьому громадянинові документи коли по закону такого права робити вони не мали бо закон пише =Засідання тимчасових контрольних комісій ради проводяться, як правило, закриті. Депутати, які входять до складу тимчасової контрольної комісії, та залучені комісією для участі в її роботі спеціалісти, експерти, інші особи не повинні розголошувати інформацію, яка стала їм відома у зв'язку з її роботою.=
13 Липня 2017, 02:01
На засіданні ГР ухвалювалося рішення,а от чому ПЕЧЕНЮК І АРТЮШЕНКО не підписали ухвалений ГР документ вимагає пояснень.
13 Липня 2017, 02:46
Читайте уважно: Заяву в поліцію писав Пархонюк, то він як каже, як самий свідомий підписав, а Печенюк з Артюшенко підписали протокол засідання громаради, на якому одноголосно проголосували за заяву Пархонюка, якого зоовязані були підписати, кримінальної справи всеодно нема, вам від цього легше? Хотів піару Пархонюк - получив. Артюшенко з Печенюком не піарилися той не підписували.
13 Липня 2017, 11:20
Гризіться, доки горла одне одному не перегризете... Я почекаю...
13 Липня 2017, 11:26
А хто такий Пархонюк в даній ситуації?Громадянин Ковеля,то чому ви Пеніси і подібні гвалтуєте про Бручу?.Він такий само громадянин незалежно від того, яка його думка у даному випадку.А можливо злодій Парфенюк,який &quot;прихватизував&quot; половину торгової мережі району і міста,який сурагатами травив і травить далі людей, сьогодні видає себе за чеснійшого має якісь превілегії ?Не суди і не будеш судимим.Зупиніться к р и к у н и!
13 Липня 2017, 11:26
Якби слідчий Ковельського ГУНП Мартинюк (на фото) вніс до реєстру заяву мешканців про незаконні та злочинні дії Конащука, як цього вимагали мешканці будинків, громадські активісти, члени громради та окремі депутати - вся ця возня з заявами, судами та піаром була б непотрібною!
13 Липня 2017, 11:26
ПЕЧЕНЮК З АРТЯШЕНКО НЕ ДОВЕЛИ ДО ЗАВЕРШЕННЯ ЖОДНОЇ РОЗПОЧАТОЇ АКЦІЇ.ОДНА ВИДИМІСТЬ АКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.ГНАТИ ОБОХ ТРЕБА.
13 Липня 2017, 12:15
Якби слідчий Мартинюк знав,що за свої протиправні дії,на вимогу громадськості, понесе відповідальність,він діяв би відповідно до вимог законів.Протестні прояви в місті блокуються Печенюком з Артюшенко.тому і маємо вседозволеність з боку ментів та чиновників.
13 Липня 2017, 12:38
Те, що павільйон стоїть не на тому місці, яке визначено проектом, видно неозброєним оком. Думаю читачі оцінили і рішення міської ради, в якому замість 9-ти квадратних метрів МПП &quot;Землемір&quot; отримує 35. Це що, в якості бонуса за несплату Конащук І.М. майже три роки орендної плати?!!! Все &quot;шито білими нитками&quot;, а значить незаконне!
13 Липня 2017, 12:48
Наразі однорука відьма зайнята -передає свої відьомські навички молодшій внучці-тезці.Вийде файна відьма-можливо...
13 Липня 2017, 12:54
То тепер потрібно почикати-поки не пізно
13 Липня 2017, 13:15
за не внесення відомостей до ЄРДР (порушення вимог КПК) слідчий відповідальності не несе, хіба що дисциплінарну, і то, як вирішить ВБ.<br/>А земельну ділянку від міського голови отримати може.<br/> ЧИТАЙ : &quot;слідчий відділу старший лейтенант поліції Дмитро Мартинюк вчинив службове підроблення офіційних документів, сприяючи Олегу Кіндеру та іншим посадовцям мерії, приховуючи злочин&quot;, <br/>повідомлялось на : http://kowel.rayon.in.ua/news/17701-u-koveli-slidchii-politsiyi-pidrobliav-dokumenti-zhurnalist .
13 Липня 2017, 13:19
РОЗМІСТІТЬ СПРОСТУВАННЯ НА САЙТІ У ФОРМІ ОКРЕМОЇ СТАТТІ, КОПІЮ ПРОТОКОЛУ ЗАСІДАННЯ ЧИ РІШЕННЯ . <br/>ЧИ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕОБРАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ?
13 Липня 2017, 13:30
А що, Печенюк і Артюшенко ВЖЕ ОТРИМАЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ?!!!
13 Липня 2017, 13:58
нічого не відбудеться в тайні, яке б не стало явним.<br/>ДЕКЛАРАЦІЮ В СТУДІЮ
13 Липня 2017, 14:08
Странний ви народ, Вже маєте діло до Печенюка з Артюшенко що вони хочуть отримати земельні ділянки? Якийсь абсурд, через яку лупу ви це побачили, чи вони може не мають права хотіти, а &quot;хотеть не вредно&quot;, але всі хто вважають що кіоска Конащук постиавила незаконно, могти за рік вивезти або винести його звідти так само вночі і поставити на Незалежності або перед білим домом, чого цього не зробили? Бо звикли що хтось їм щось має зробити і знайшовся свідомий чоловік Пархонюк, написав заяву в поліцію і свідомо подав громаді свій вчинок в такому виді - от я хароший, а очільники громради відмовились підписувати. А тепер подивіться як громада йому за це віддячила - обкакала і його свідомого і Печенюка з Артюшенко.
13 Липня 2017, 15:12
Сильніше гризіться!
13 Липня 2017, 16:31
Респект і уважуха тому хто написав і підписався &quot;ДО ГРОМАДИ&quot;. Дві з половиною години назад написано все чітко і ясно і тут сторонам нема чогось додати, навіть не діє заклик ІННИ - сильніше гризіться!<br/> Люди злі, пасивні, самі не знають що хочуть, влада не така, громрада не така, а самі які, почніть з себе. &quot;ДО ГРОМАДИ&quot; підмітив, що люди не цінять підтримку і пишуть гадості на всіх без розбору, то чи варто за таку громаду підставлятися ? Я не живу за принципом - моя хата скраю, але не хочу публічно перебувати в центрі уваги і бути мішенню для пліток і публічних образ.
13 Липня 2017, 18:53
&quot;РОЗМІСТІТЬ СПРОСТУВАННЯ НА САЙТІ&quot; Що саме хочете &quot;спростувати&quot;? У цій статті 8 абзаців. У якому з них факти не відповідають дійсності? Які конкретні речення?
13 Липня 2017, 19:23
Головне там відповідає - Канащук з Кіндером злодії! Обох давно пора в клітку!!!
13 Липня 2017, 21:13
До повного гармидеру не вистачає Косцьов'ята.
13 Липня 2017, 22:31
щодо &quot;РОЗМІСТІТЬ СПРОСТУВАННЯ НА САЙТІ У ФОРМІ ОКРЕМОЇ СТАТТІ, КОПІЮ ПРОТОКОЛУ ЗАСІДАННЯ ЧИ РІШЕННЯ &quot; - мається на увазі спростування від членів &quot;громради&quot; які вони вчинили дії, після цього коли &quot;голова цієї ради Микола Печенюк повідомив ... , що ні він, ані секретар ради Галина Артюшенко таку заяву підписувати не будуть&quot;.<br/>ТОБТО, ЯКУ ВОНИ ЗАЯВУ БУДУТЬ ПІДПИСУВАТИ (вона вже складена чи в процесі) ЩОБ ЗДІЙСНИТИ ДОСУДОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ У ДАНОМУ ВИПАДКУ, ЩОБ ДОВЕСТИ КОВЕЛЬЧАНАМ, ЩО ВОНИ НЕ ПРОСТО ПІАРЯТЬСЯ ?
13 Липня 2017, 23:46
П'ятидесятниця давно минула, а ГОМрада продовжує оргію
14 Липня 2017, 00:18
Печенюк з Артюшенко &quot;попали під піар&quot; бо відмовились підписати заяву яку написав в поліцію Пархонюк? Хтось бачить тут піар, я не бачу. Уявляю собі таку картину:- сидять Печенюк з Артюшенко на сходах поліції з білими повязками на головах &quot;Голодую&quot; і з плакатами &quot;Конощука і Кіндера на грати!&quot; - ото був би піар! З достовірних джерел мені дещо стало відомо, то я коротко поясню при чому тут громрада. На збори громради прийшов Пархонюк і прочитав заяву до поліції, яку він написав від Печенюка й Артюшенко. Вірю що то правда бо журнааліст тоже написав що Пархонюк подав проект заяви. Печенюк сказав що якщо треба, то треба, будем голосувати і підписувати, а Артюшенко довго впиралася, що в такому виді вона заяву підписувати не буде. Більше схиляюсь до того, що провернувши трюк з заявою, схотів попіаритися Пархунюк і що з того вийшло? В@рався Пархонюк, бо справу не порушили і він мусів звертатися в суд... Може (!) бути таке, що суд заставить поліцію відкрити кримінал, а далі що? Пархонюк буде пробувати об'єднати справу Канащуків з своїми справами, які вже залежалися, щоб ще посоватись з Нагорником, то флаг йому в руки, хай махає і піариться. Пропоную журналістам взяти інтерв'ю у Печенюка і Артюшенко, бо дуже цікаво знати на чиїй вони стороні.
14 Липня 2017, 00:43
ГР нема.Печенюк лох.Артюшенко на короткому повідку.Інтервю треба взяти.
14 Липня 2017, 01:13
не поняв хто в кого на короткому повідку
14 Липня 2017, 11:36
Пархонюку насрать на &quot;піар&quot;, наскільки я чув він працює над тим, щоб притягнути Кіндьора і К до кримінальної відповідальності...і правильно робить. Бо Кіндер всунув свого довгого носа до законного, охороняємого Конституцією України права власності на майно та ще й в інтересах бандюка - Нагорника! Да такого не тільки в Ковелі, а й в цілій країні не було!
14 Липня 2017, 13:38
Нехай Бог допомогає всім хто намагається встановити справедливість.
17 Липня 2017, 02:28
схаменіться люди.10 провокаторів підбурюють всіх.Інна подайте на них до суду за перешкоджання підприємницької діяльності.
17 Липня 2017, 02:31
схаменіться люди.10 провокаторів підбурюють всіх.Інна подайте на них до суду за перешкоджання підприємницької діяльності.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром