Спортивний майданчик для людей: «Відкритий, але не для всіх. Вибраним доступ є»

13 Липня 2017, 08:17
2858

Волонтер перевірив чи відкритий спортивний майданчик на ковельській набережній. 

Екс-голова Ковельської райради та волонтер Ігор Верчук прогулявся набережною й переконався, що нововідчинений спортивний майданчик – зачинений на замок. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Пробігаючи вздовж водосховища вирішив перевірити чи дійсно зачинені на замок щойно відкриті спортивні майданчики. Переконався, всі зачинені, можна любуватись із-за сітки на чудові футбольні та волейбольні поля. Були зачинені навіть в неділю і суботу, графіка роботи також не має. Я це кажу зовсім не для критики. А може й направду треба зачиняти від вандалів, ціліші будуть», – пише Ігор Верчук у соціальній мережі. 

 

 

Пост прокоментував Віталій Пясецкий, який першим звернув увагу на цю проблему у Facebook. Для доказів він прикріпив фото і дописав: «Ну чому? Відкритий, але не для всіх. Вибраним доступ є».

 


 

Ковельчани вже не вперше нарікають на закритість спортивних майданчиків. Нагадаємо, минулого тижня на набережній зловмисники скинули 10 смітників у річку

Коментарі
13 Липня 2017, 13:08
принаймі інвестор мав би розмістити табличку з прізвищем та номером телефону відповідальної особи, у якої зберігаються ключі, на випадок необхідності (ЧП ситуації), а також, яка відчиняла би його для відвідувачів у контролювала там порядок.<br/>А то виходить, пропіарились, угоди про інвестування коштів по укладали, девіденти рахуються, а далі використання його за призначенням не цікавить.<br/>А казали для дозвілля та відпочинку людей.<br/>РОБІТЬ ВИСНОВКИ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ІНВЕСТОРА.
13 Липня 2017, 14:19
ці майданчики побудовані для сімей бідолаг які побудовані з моєю участю поряд....
13 Липня 2017, 14:38
Вдень там повинен бути сторож і спостерігати за всім. А на ніч закривати і підключати 220 вольт. Інакше бидло все повкидає в річку.
13 Липня 2017, 16:08
З першого дня важає наша набережна (в поганому сенсі). Майданчики закриті, діти викопали підкопи та лазять під забором цих площадок. Землю не розрівняли, бур&quot;яни залишили, травою нічого не засіяли.А де їхні задекларовані кущі дерева та квіти? Посадили пару штук нещасних та і усе. Доріжка починає сповзати в річку. Пірс робили люди, у яких руки ростуть з не з того місця (людям, які купаються злізти в воду ще можна а от вилізти вже ні))). Поставили два нещасних грибка, під якими не сховатись від сонця ні посидіти. І САМЕ ГОЛОВНЕ НЕМАЄ ТУАЛЕТУ!!!!!!!!!! А на рахунок охорони-де ж наша доблесна поліція, ні одного ще ніколи не бачила не тільки на наберіжній але у місті.
13 Липня 2017, 16:25
От вам і результат &quot;закопаних&quot; 3 млн. грн.<br/>А які гарні плани були... http://www.kovel.tv/suspilstvo/vidpochyvaty-na-turii-stane-komfortno.html<br/>І де обіцяний пляж: &quot;орієнтовно на 800 чоловік...&quot;
13 Липня 2017, 19:09
Біг він біля водосховища! Кажи що срати прикортіло, а ворота закриті. Привик лодочну засирати....
13 Липня 2017, 19:45
а хто взагалі відповідальний за утримання водосховища і території біля нього. Щось тут Вересом попахує.
16 Липня 2017, 05:10
Сторж сторожуй свій нужник бо як тиеба буде комусь покакати и небуде де то справлять нужду тоби на голову.бо мозгів в тебе нема. А пустоту чимось треба заповнити
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024