У Ковелі «вивели» нову породу собак

14 Липня 2017, 18:00
3796

Про цей «феномен» йдеться у справі про адміністративне правопорушення, яка розглядалася днями у Ковельському міськрайонному суді.

У судовій постанові вказується, що у Ковелі на вулиці Вавілова (район приватної житлової забудови поблизу залізниці) собака породи «дворняжка», за кличкою «Чарлік», вкусила жінку, заподіявши останній шкоди здоров’ю.

Взагалі-то, дворнягу тому й називають дворнягою, бо вона є безпородною собакою… Втім, цей казус аж ніяк не став на заваді прийняття «вердикту» і подальшої долі «Чарліка».

За порушення правил тримання собаки суд оштрафував її власника на 51 гривню, конфіскувавши тварину.

Коментарі
14 Липня 2017, 23:00
чому нова. А Пікінес?
14 Липня 2017, 23:31
А НАША МАВПОЧКА ЯКОЇ ПОРОДИ
15 Липня 2017, 02:28
мавпочки то не собаки а мпвпочки. ти що не петраєш? А ще зоолог.
15 Липня 2017, 13:39
Нову породу собак вивели в україні, ще три роки назад була непоширена. Називається недобита бандерівська наволоч.
15 Липня 2017, 15:53
через таких як ти "кресовяків", а на справді запроданців і кремлівських провокаторів, на Волині під час війни і трапилася страшна міжнаціональна різця
16 Липня 2017, 01:56
слухай ти, &quot;різця&quot;... в 43-му, коли бандерівські бандити вирізували цілими селами моїх предків, а мій дід жив у Засмиках, ні кремля, ні путіна не було і більшовики були ще за Дніпром. Ти гавкати своїм дебільним неосвідченим писком можеш перед дітьми в таборах, де ви їх морально калічите і насаджуєте свою нацистську ідеологію, але не перед дорослими людьми. Своєю поганою дупою крім &quot;кремль&quot; та &quot;путін&quot; ти більш нічого і проварнякати не можеш. Я живу в україні і вже є українцем, хоч з польським корінням. А через таку націоналістичну скотину, як ти і твої попередники, земля їм скловатою, вся Європа на Україну дивиться, як надоїдливу муху, яку і прибити лінь, і толко з неї ніякого.<br/>Польша і поляки пропонують примирення, але вам ваші бандити , які засуджені трибуналами, дорожчі за все. Ващиковський сказав, що з Бандерою і Шухеіищем у Європу не підете - так і буде. Слава Україні і нехай скоріше звідси повиїжджають на заробітки хоч в Москву, хоч в Португалію, хоч в Габон дурні, які моляться на вбивць і бандитів.
16 Липня 2017, 09:50
Незай краще та бандерівська наволоч розкаже своїм потомкам, яким вона так намагається запудрити мізки, як наші героїчні діди висовали їхніх зі схронів. Як вони всирались з переляку і від них смерділо гівном за кілометр. Нехай бандерня заведе їх в бахів і розповість, скільки людей вони вбили разом з фашистами. Нехай бандерня розкаже звідки взялись ті кістки в піщаному карьєрі під Дубовою. Бандерня запам&quot;ятайте - ви прокляті навіки, ви є гальмом цивілізації, ви і ті хто сповідує вашу ідеологію прокляті навіки. Ваш кінець один - ранр чи пізно крематорій.
16 Липня 2017, 15:07
У тебе є чемодан - порепаний, совіцький. У Ковелі є вокзал. Звідти поки що ще їздить потяг до москви-СОРТИРовочної. Нн запізнись, бидло!
16 Липня 2017, 21:36
Волинь дуже добре пам'ятає у 1943 році &quot;червоних&quot; партизанів. Це були мародери, п'яниці та ґвалтівники. Почитайте архівні документи, з яких знято гриф &quot;секретно&quot;. Вони разом з нацистами й спричинили &quot;Волинську трагедію&quot;, в якій загинули тисячі ні в чому невинних мирних жителів - поляків та українців.
17 Липня 2017, 00:43
Ви частенько дописуєте під ніком &quot;деди воевали&quot; і пишете явні безграмотні дурниці, враження, що намагаєтесь будь-що спричинити конфлікт. В цій темі я не притримуюсь жодної з висловлених позицій, але щодо вас - ви провокатор, троль та ідіот. Всі дописувачі мають свою точку зору правильну на їх погляд, можливо несприйнятну для інших.<br/> Ви ж є тупе бидло, яке крім вокзалу та чемодана більше нічого не вивчило. Через таких, як ви, всі конфлікти і проблеми. Бажаю вам порозумнішати і бодай чомусь навчитись, крім гавкати.
17 Липня 2017, 02:14
В книжках можна написали багато,по телевізорі набрехати теж можна не мало,а от пам'ятаю як бабуся роповідала :під час війни коли йшли німці,то так сильно не ховалися , а от тоді,коли бандерівці йшли-набагато страшніше було.Слова свідка-робіть висновки.
17 Липня 2017, 14:47
А до моєї бабусі приходили &quot;червоні&quot; партизани і виносили з її хати все, що хотіли. Це були мародери чи так звані &quot;визволителі&quot;?! Моя бабусі теж свідок! З цього теж робіть висновки.
17 Липня 2017, 14:57
Рекомендую почитати статтю &quot;У Сафатовій долині вшанують жертв кривавого спецзагону НКВС&quot; (газета &quot;Вісник+К&quot;). Таких випадків, на жаль, багато http://visnyk.lutsk.ua/news/actual/30381/
17 Липня 2017, 17:33
А я рекомендую подивитись польський фільм &quot;Волинь&quot; 2016 року, який ОФІЦІЙНО заборонено в нашій нещасній країні найдемократичнішою у світі владою. от хоч би і тут http://kinokrad.co/314414-volyn.html <br/> Ми ж у Європу хочемо? Так пристосовуйтесь , нацики, що не тільки ваші слави героям єдино правильна думка. До вашого нацистського відома, щоб сильно не розчаровувались, підарів, як і ви у Гейропі більшість.
18 Липня 2017, 01:56
І до моєї бабусі приходили партизани. Тричі. Перші- ковпаківці, під час відомого рейду, винесли з хати все, що було придатне для походу. Другі - федорівці. Дітям цукор давали, лишили два мішки жита для посіву. Того ж дня серед села розстріляли свого за мародерство. Треті - бандерівці. Нічого не забрали, намагались говорити російською. Наступного дня на тинові в центрі села були насаджені голови вчителів з полтавщини. Можна було б заперечити - передягнуті енкаведисти. Так тільки ні, з сусіднього села.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром