Мешканців Ковель-2 просять менше користуватися мережами каналізації на час ліквідації аварії

04 Березня 2021, 18:14
Аварія / Фото ілюстративне 3435
Аварія / Фото ілюстративне

 

Ковельводоканал просить мешканців одного мікрорайону Ковеля обмежити користування мережами каналізації на період ліквідації аварії.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

4 березня на напірному колекторі від КНС № 9 на вулиці Короленка сталася аварійна ситуація.

УВКГ «Ковельводоканал» просить споживачів, які знаходяться на вулицях Короленка, Симоненка, Коновальця та Миколайчука, максимально обмежити користування централізованими мережами каналізації на час виконання аварійно-відновлювальних робіт. 

На сайті Ковельводоканалу додають, що даний колектор був зданий в експлуатацію у 1989 році, прокладений зі сталевих трубопроводів, діаметром 150 мм, які мають значні корозійні ушкодження та не підлягають ремонту. Крім того складність проведення аварійно-відновлювальних робіт полягає в тому, що земельні ділянки в місці пролягання колектора на сьогоднішній день є приватизованими, а на самому колекторі побудовано незаконні господарські будівлі. У зв'язку з цим прийнято рішення побудувати новий колектор на ділянці від вулиці Короленка до вулиці Яремчука. 

Для уникнення незручностей споживачів, пов'язаних з виконанням робіт, у водоканалі прийняли рішення прокласти колектор по тимчасовій схемі, а колектив управління пообіцяв докстасти максимум зусиль для швидкого виконання робіт та прокладання колектора по постійній схемі в максимально стислі терміни.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Березня 2021, 13:43
ліньовку краще б по вулиці яремчука зробили. як дощ так і потоп у всіх. а до влади не достукаєшся
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром