У Ковелі перевірили 19 підприємців

05 Березня 2021, 16:46
Перевірка у Ковелі 3891
Перевірка у Ковелі

У Ковелі працює робоча група з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

З 24 лютого по  3 березня міська робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення виконавчого комітету Ковельської міської ради вкотре провела рейд-обстеження. Вони вивчили діяльність 19 фізичних осіб-підприємців.

У робочій групі зазначають, що в цілому суб´єкти господарювання розуміють відповідальність за ведення свого бізнесу і працюють в рамках законного поля.  Але також виявили ряд працівників які «стажуються» чи просто підміняють тимчасово відсутнього працівника. Також є випадки здійснення  фізичними особами господарської діяльності без жодних дозвільних документів.

Усім суб´єктам господарювання наголосили про відповідальність щодо недотримання ними законодавства про працю.  

Додаткову інформацію можна отримати у секторі з питань праці відділу економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради, кабінет №307 або за телефоном 61712.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
06 Березня 2021, 16:00
Весь базар- одні стажори! про це все знають правдиві перевіряльники і виявляють тільки у тих,кого не попереджали про факт перевірки.
07 Березня 2021, 12:24
А коли до депутата ФОПа який має не величкий бізнес на Вербці прийдуть. <br/>Там зі слів правоохоронних органів все &amp;quot;добре&amp;quot;
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024