Ковельські лікарі пройдуть стажування за кордоном

18 Липня 2017, 11:07
5142

Лікарі Ковельського МТМО зустрілись з директором фонду «Children's Medical Care Foundation».

Ковельські медики налагоджують міжнародну співпрацю з «Children's Medical Care Foundation» в напрямку навчання за кордоном своїх фахівців для підвищення їх професійного рівня, – йдеться в повідомленні Ковельського МТМО.

Йоланта Мартіноф (Jolanta Martinoff) – директор «Children's Medical Care Foundation» (CMCF) та Андрій Дворакевич – член селекційного комітету фонду «Children's Medical Care Foundation» побували в Ковельському МТМО. В супроводі головного лікаря медичного об’єднання Олега Самчука гості ознайомилися з роботою ряду відділень Ковельської ЦРЛ та Пологового будинку. 

Про це пише у своєму дописі Сергій Товкач

1

1


1


 

Я – з Польщі, однак, другим моїм домом є Каліфорнія, в якій я мешкаю 22 роки. Мені дуже приємно відвідати ваше місто.  Я пропоную вам, кожному лікарю, кожній медичній сестрі підвищення кваліфікації. Наш фонд працює понад 35 років. В Польщі ми вивчили всіх лікарів до рівня професора. Це є надзвичайно великий кадровий рівень. 12 років тому ми розпочали співпрацю у Львові з лікарнею «на Орлика» і є з того дуже задоволеними. Усі лікарі, котрі пройшли наше стажування мають надзвичайно високу кваліфікацію, працюючи не лише в своїх лікарнях, а й в інших закладах. Вони виїжджали до Польщі, Західної Європи та США, – сказала  Йоланта Мартіноф.

 
Місія цього фонду полягає в забезпеченні рівного доступу до найкращої медичної допомоги. Метою Фонду CMCF є надання «Пакетів знань» у формі стипендій для педіатричних фахівців, щоб навчатись останнім методикам та процедурам у провідних медичних центрах США, Польщі та Західної Європи. CMCF прагне створити «Міжнародні медичні мости» між країнами шляхом відкритого обміну медичними знаннями, побудови міцних відносин і альянсів для виходу за межі кордонів та охоплення широкого кола дітей, які страждають на хвороби.
 

 
 
Аби географія не була межею медичних знань CMCF забезпечує:
 
  • ·Поліпшення здоров'я немовлят та дітей у рідній країні шляхом підтримки інноваційних стипендій, що розширюватимуть доступ до найкращої медичної допомоги.·
  • Координаційну участь лікарів на дитячих конференціях та симпозіумах.·
  • Підтримку надсилання передплатникам медичних журналів та підручників з неонатології.·
  • Сприяння дослідження, спрямованим на подальше просування дитячої медичної допомоги дітям.
  • CMCF підтримує Стипендії для додаткової медичної спеціалізації підготовки перспективних лікарів у провідних медичних установах та університетах США та Західної Європи; для педіатричних фахівців для участі в міжнародних педіатричних медичних конференціях, семінарах та симпозіумах; для лікарів, які беруть участь у спеціалізованих дослідженнях, котрі будуть сприяти розвитку педіатричної медицини та підвищенню кваліфікації співробітника з метою досягнення кінцевої мети покращення догляду за хворими та хворими дітьми.
  • У процесі організації можливостей обміну досвідом для перспективних лікарів, CMCF розвиває спільні зв'язки з медичними установами. Ці партнерства утворюють мережу міжнародних медичних мостів, а також сприяють розвитку нових ініціатив та спільних досліджень.

 

Ми не випадково сюди приїхали. Бо, насправді, багато буваючи в різних куточках України я не знаходив такої клініки в районному центрі, яка є у вашому місті. Це – клініка обласного рівня!  Те, що ви робите, що збираєтесь робити, як комунікуєте з міською владою… Тому в нас, людей, які давно працюють, виникла ідея створити так звані «excellence center», де б люди побачили, що не обов'язково варто їхати «в область», аби отримати якісну медичну допомогу. Це можна за рахунок якісної організації роботи і мотивації людей робити тут, – відзначив народний депутат України Олег Березюк.
 

 
Коментарі
18 Липня 2017, 15:20
То може Кіндерояку вилікують
18 Липня 2017, 19:34
Лічися краще сам!
18 Липня 2017, 21:52
Горбатого .....виправить
19 Липня 2017, 00:35
Та ну? Якщо стажуватимуть такі самі юкраїншькі дебілоїди, як міссіс Уляна Супрун, навчитись точно не буде чому.
19 Липня 2017, 01:44
Хай там їх навчать хабарі не брати!!!!
19 Липня 2017, 11:02
<p>Березюк хай підтирає [ВИДАЛЕНО] Садовому і сміття приберуть з міста Львова , потім будуть інших учити як жити, самопоміч [ВИДАЛЕНО] Львівська та Ковельська.</p>
19 Липня 2017, 18:18
Ооо тааак!!лікарня обласного рівня!!я б сказала державного!!! У нас в Ковелі бажано не хворіти чимось серйознішим за орз бо залічать до смерті
20 Липня 2017, 03:09
Щоб стажуватись за кордоном треба знати мінімально английську.стари лікарі молодь недопускають до роботи бо хочуть урвать побильше. Пойідуть старі кадри просплять на семинарах і почернуться ні з чим
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024