У квітні в Ковелі сформують молодіжну раду при міському голові

08 Березня 2021, 12:00
Молодіжна рада / Фото ілюстративне 2101
Молодіжна рада / Фото ілюстративне

У Ковелі відбудуться установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Ковельському міському голові.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Збори відбудуться 7 квітня в Галереї мистецтв (культурно-просвітницький центр). Початок зборів о 10.00 год.

Склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів з обрання членів Молодіжної ради при Ковельському міському голові:

 


 

Молодіжну раду при Ковельському міському голові створюють як консультативно-дорадчий орган, для залучення молоді до розв'язання питань соціально-економічного, політичного та культурного життя територіальної громади, налагодження ефективної взаємодії органів міської влади з молоддю.

Склад Молодіжної ради сформують на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Молодіжної ради та внесені інститутами громадянського суспільства та органами учнівського та студентського самоврядування. Строк повноважень Молодіжної ради – два роки.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. Документи необхідно відправити відповідальній особі ініціативної групи Анастасії Середюк до 9 березня включно (електронна скринька: [email protected]). Оригінали — принести на установчі збори.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром