Між селами Любитів та Білашів авто з трьома жінками потрапило в аварію

09 Березня 2021, 10:24
Авто 7126
Авто

Ковельські рятувальники надали допомогу у ліквідації дорожньо-транспортної пригоди, під час якої врятували водійку.

Про це інформують на сайті ДСНС у Волинській області.

8 Березня о 18:57 до служби порятунку зателефонували громадяни з повідомленням про те, що потребують допомоги люди, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду між селами Любитів та Білашів Ковельського району.

На місце події виїхали рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля та місцевої пожежної охорони села Любитів. За допомогою буксирувального тросу пожежним автомобілем рятувальники витягнули понівече авто та поставили на колеса.

Внаслідок ДТП троє жінок: водійка та двоє пасажирок отримали травми різних ступенів важкості та госпіталізовані в місцеву лікарню, а водійку, яка була затиснута в автівці, врятовав працівник місцевої пожежної команди села Любитів Микола Кислюк. Йому допомагали водії, які стали свідками пригоди. 

На сайті Національної поліції у Волинській області додали, що за кермом автомобіля «Ford Fusion» перебувала 39-річна жителька Нововолинська. Виконуючи маневр обгону, водійка, ймовірно не впоралася з керуванням, з’їхала у кювет та врізалась у дерево.

Внаслідок ДТП постраждала водійка та троє пасажирів транспортного засобу – 20-річна жителька Ковеля та 41-річна жителька цього ж району. Їх усіх госпіталізували.

Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

 



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024