За вихідні у Ковелі чотири рази затримували людей з наркотиками

10 Березня 2021, 11:17
За вихідні у Ковелі чотири рази затримували людей з наркотиками 2998
За вихідні у Ковелі чотири рази затримували людей з наркотиками

На вихідних ковельські правоохоронці проводили профілактичні заходи щодо протидії вуличній злочинності та безпеки дорожнього руху.

Для цього навіть задіяли співробітників поліції та військовослужбовці Національної гвардії. Про це інформують на сторінці Ковельського районного управління поліції у Facebook.

За цей період виявили чотири факти зберігання наркотичних речовин мешканцями Ковеля. Правопорушення кваліфіковані за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направили на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Волинській області.

 


 

Під час перевірок автотранспорту, співробітники поліції виявили 12 водіїв, які керували авто у стані алкогольного сп’яніння. Відносно них складено протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодекса України про адміністративні порушення.

Читайте також: У Ковелі п'яна водійка ледве не в'їхала в історичну будівлю у центрі міста

Також задокументували факт продажу алкоголю неповнолітньому. На продавця магазину склали протокол за частиною 2 статті 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодекса України про адміністративні порушення.

Загалом з 6 по 8 березня склали 245 адміністративних протоколів щодо громадської безпеки та безпеки дорожнього руху.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
10 Березня 2021, 19:11
Склалдено фальшивий протокол за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024