«Ковельводоканал» привітали з піввіковим ювілеєм і говорили про космос

19 Липня 2017, 11:24
4297

У міському Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди 50-річчя «Ковельводоканалу», який кілька останніх років очолює Юрій Рибачок (на знімку).

Юрій Іванович щиро дякував депутатам Ковельської міської ради, членам виконкому та особисто міському голові Олегу Кіндеру за вагомий внесок у розбудову підприємства.

«Ми сьогодні не обійдемося без додаткових інвестицій з міського бюджету, тому що ці високотехнологічні проекти, вони – багатомільйонні… Я ще раз вдячний за розуміння ковельчанам, громаді міста, керівникам, які допомагають нам у роботі і надіюсь, що нам буде під силу виконати завдання. Із честю будемо звітувати перед ковельчанами за виконану роботу. Ковельчани будуть пити найкращу воду в Україні, а наше підприємство буде найкраще в Україні», – запевнив Юрій Рибачок.

«П’ятдесят років для підприємства це достатньої великий термін, за який ви зробили місто гарним, охайним, ошатним. І я, як міський голова, гордо, повірте мені, гордо можу сказати, що [Ковель] одне з міст в нашій державі, яке має одну з самих кращих по якості воду. Вона є з артезіанських свердловин. Ми подаємо ковельчанам воду артезіанську. Повірте мені, це є щастя. І ця робота робиться вашими руками. Ви перетворюєте своє підприємство в сучасне підприємство. Ви проводите тут життя. Ви будуєте підприємство», – привітав працівників «Ковельводоканалу» Олег Кіндер.

Олег Олексійович також розповів, що два тижні тому побував разом із Юрієм Рибачком у місті Хелмі (Польща) по програмі спільного з поляками проекту відносно очисних споруд, вартістю понад 2 мільйони євро.

«І коли ми побачили на якому рівні сьогодні очисні споруди у Хелмі, то повірте мені… навіть Юрій Іванович, який багато що в житті бачив, здивовано казав: «Так, це для міста Ковеля – космос!» Я думаю, що нічого страшного нема. І ми цей космос будемо мати через п’ять років. Ну, п’ять років, може шість, може десять років, але ми його будемо мати. Основне, щоб поставити завдання і йти до цієї мети… Багато ще випробувань буде вас чекати, але ми всі живемо в сьогоденні… Ви ідете вперед, ідете достатньо широкими кроками», – впевнено мовив Олег Кіндер до трудового колективу підприємства-ювіляра.

Як повідомив наш спецкор Микола Силюк, свято прикрасила концертна програма. 

 

1




1



1





 

Коментарі
19 Липня 2017, 14:46
раніше була така іграшка - заливаєш ракету водою, накачуєш повітря і вона летить. так що водоканал має пряме відношення до ракетної техніки і до космосу. особливо ренталельними на таких двигунах будуть польоти на Марс.
19 Липня 2017, 15:58
А фуршет був теж ? Де фотки?
19 Липня 2017, 15:59
Як протівно дивитись на Рибачка, людина яка гвалтувала. пила. устраювала драки по барах прикриваючись міліцією та депутатством. А зараз столїш з іконою? Залишиться без посади ніхто і незгадає.
19 Липня 2017, 19:04
Не дочекаєшся. Рибачок підняв водоканал, опущений Тищуком нижче каналізації. Ніхто його з посади не зніме!
19 Липня 2017, 19:07
5-6 років, то забагато. Вода то життя людини. З свердловин 120 м. буде добра водичка.
19 Липня 2017, 19:33
ніхто мене не гвалтував, Я сама дала. А щоб мама не сварила, сказала що мене трахнули.
20 Липня 2017, 12:11
мабуть всі ті хто тут писав є пацієнтами психлікарні Що ви пишете ?Про що ви пишете?щоб щось здравомисляще толкове а то вам самим не стидно повернутися і прочитати що ви написали
20 Липня 2017, 12:37
А тут все правильно пишуть. Рибачок це кримінальнний злочинець Це злодій. Це гвалтівник жінок. Це алкоголік який напивається до безтями і сідає за кермо. А ви спитайте цього нелюда за що його попросили з Закарпаття обл газа????? Кримінальну справу тихенько спустили на тормозах. Про це ніхто зараз і не згадає, а справа гучна була. Рибачок реально тянув на декілька років позбавлення волі
20 Липня 2017, 13:44
Пир во врємя чуми.
20 Липня 2017, 14:50
То грошикі за тіпа " підготовку машинки «Chevrolet Lacetti» до зими" яка будьто би ремонтувалась в возняка, пішли за заливання очей ізбранним, на фуршет. Даааа, на 50 штук гривників попірували.
21 Липня 2017, 04:32
СКОТИНЯКИ БЮТОРАСТИ- КОМУНЯКИ,НЕВЖЕ УСЕ ЇМ ЗІЙДЕ ЗРУК?
21 Липня 2017, 12:16
Доки чорти не заберуть останки мавзолейного смотрящого сатани, комуняки будуть гадити.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024