У Ковелі затвердили нові тарифи на тепло для бюджетних установ та організацій

15 Березня 2021, 09:21
2390

У Ковелі діятимуть нові тарифи на комунальні послуги для бюджетних установ та організацій

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради прийняли рішення встановити нові тарифи на теплову енергію та на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води для потреб бюджетних установ і організацій, інших споживачів, крім населення та релігійних організацій.

Відтак за теплову енергію та на послуги з постачання теплової енергії буде діяти тариф – 1950,68грн./Гкал з ПДВ; на послугу з постачання гарячої води – 109,51 грн./м3 з ПДВ.

Тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ і організацій, вироблену з використанням природного газу, що надаються підприємством теплових мереж «Ковельтепло» зі структурами, становитимуть в розмірі 2303,51 грн./Гкал з ПДВ.

Встановили для потреб бюджетних установ і організацій тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання, на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, що надаються підприємством теплових мереж «Ковельтепло» зі структурами, - на теплову енергію та на послугу з постачання теплової енергії – 1997,69грн./Гкал з ПДВ; на послугу з постачання гарячої води – 111,85 грн./м3 з ПДВ.

Тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання, на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для потреб бюджетних установ і організацій та інших споживачів (крім населення та релігійних організацій) ввести в дію з наступного дня після прийняття даного рішення. Строк дії тарифів – 2021 рік.

Тарифи встановлюються з можливістю їх коригування при зміні обсягу окремих складових витрат структури тарифів протягом строку дії. Дані тарифи вважати діючими до затвердження нових.

Читайте такожГолова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак розповів про перші 100 днів на своїй посаді


Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром