Біля сіл Воля Любитівська та Мельниця знайшли старі артснаряди

16 Березня 2021, 16:41
Артснаряди 2531 Джерело: ДСНС у Волинській області
Артснаряди

На Ковельщині знешкодили вибухонебезпечні предмети.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

З настанням потепління розпочинаються польові, земляні, будівельні та інші роботи. У цей період зростає кількість виявлених небезпечних знахідок бойових дій Другої світової війни.

Упродовж минулого тижня до Ковельського міськрайонного відділу УДСНС у Волинській області надійшло два повідомлення від мешканців Ковельщини про знайдені боєприпаси. Поблизу сіл Воля Любитівська та Мельниця люди натрапили на артснаряди. Піротехнічна група знешкодила 57 вибухонебезпечних предметів.

 

У відділі з питань цивільного захисту та екологічної безпеки нагадують, що знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають право тільки фахівці піротехнічних груп, які пройшли спеціальну підготовку та мають практичні навички роботи.  Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків. Про знахідку вибухонебезпечного предмета необхідно терміново повідомити до служби порятунку «101», до поліції за номером «102» або до органів місцевої влади.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024