Футбольна команда «Наше місто» зайняла 2 місце в турнірі серед ветеранів спорту

21 Липня 2017, 18:30
1780

Ковельська футбольна команда «Наше місто» зіграла з ветеранами спорту. 

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

На стадіоні села Соловичі Турійського району відбувся турнір з футболу серед ветеранів спорту 45 років і старших. В змаганнях брало участь 3 команди, а саме: «Наше місто» ( Ковель), ФК «Володимир» (Володимир – Волинський» та «Легіон – ХХІ» (Київ).

Ігри тривали 2 тайми по 25 хвилин кожний. Першими на полі зійшлися команди Ковеля та Володимира – Волинського. Перший тайм зустрічі пройшов за територіальної переваги ковельчан, які не змогли реалізувати вигідні моменти. У другому таймі ФК «Володимир» на контратаках вдалося забити два м’ячі у ворота суперників. Після цього футболісти з міста залізничників зрівняли рахунок. 

У другому матчі ковельчани грали з киянами. Команда «Наше місто» на 7 хвилині відкрила рахунок. Після чудової комбінації Сергій Зінчук провів м’яч у ворота столичних футболістів. «Легіон – ХХІ» відповів двома голами в кінці першого та на початку другого таймів. За 3 хвилини до завершення зустрічі, після подачі кутового, Сергій Логінов зумів зрівняти рахунок.

У третій грі кияни з рахунком 2 : 1 перемогли команду з Володимира-Волинського. 

Перше місце у турнірі здобула команда із столиці, друге посіла ковельська команда «Наше місто», а третє – ФК «Володимир».


 

Коментарі
24 Липня 2017, 14:11
Вася Русін - кращий!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром