Жителів Ковельщини закликають не палити багаття у лісі, не спалювати сміття і сухостій

17 Березня 2021, 16:00
Жителів закликають не палити багаття у лісі, не спалювати сміття і сухостій 2510
Жителів закликають не палити багаття у лісі, не спалювати сміття і сухостій

Погодні умови в Ковельському районі знаходяться на перетині осінньо-зимового та весняно-літнього пожежонебезпечних періодів.

Це збільшує небезпеку виникнення загорянь, адже кількість пожеж у житлі ще не зменшилась, а у багатьох регіонах країни вже додалися загоряння очерету та сухостою в екосистемах. Про це наголошують в Ковельському МРВ У ДСНС України.

«З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій Ковельський міськрайонний відділ УДСНС України у Волинській області закликає усіх громадян: дотримуйтеся простих правил пожежної безпеки в природних екосистемах та у побуті! Не розводьте багаття біля лісової зони, в полях, а також не кидайте недопалки та сірники на суху підстилку! Не випалюйте сміття та рослинні залишки – це не лише загрожує пожежею, а й псує екологію та шкодить вашому здоров’ю! Пам'ятайте, що спалювання залишків сухої рослинності призводить до масштабних пожеж в екосистемах та на відкритих територіях!», – йдеться в повідомленні рятувальників.

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024