Коли Україна стане Україною?

26 Липня 2017, 18:07
4243
Голова громадської організації «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся» Петро Об’єдков надіслав редакції «Район.Ковель» лист, у якому порушує актуальне і важливе питання щодо самоіндетифікації українців.  

 

«2 лютого 1835 року член палати лордів Маклай звернувся до парламенту Англії з наступною заявою: «Я об'їздив всю Індію і не зустрів жодного жебрака, жодного злодія... я бачив там таке багатство, такі високі моральні цінності, людей такого калібру, що я не думаю, що нам вдасться підкорити цю країну, якщо тільки ми не зламаємо саму першооснову цієї нації, її духовну та культурну спадщину. Для цього я пропоную підмінити її давню освітню систему, культуру з тим, щоб індуси думали, що все іноземне і англійське краще і величніше, ніж їх власне, щоб вони втратили почуття власної гідності, рідну культуру, і стали тим, що ми хочемо — істинно підкореною нацією»», – пише Петро Об'єдков у листі.

 

 
 

 

 Петро Об'єдков пише про жахливе зниження рівня життя в Україні і задається питанням: «Як таке могло трапитися з державою,  яка мала славну світову історію до 13 століття? Адже на цих землях була створена міцна держава Дулібія Рось (Волинь). Цією державою керували волхви, рахмани, волхви-укри, а виконували їх рішення князі. Щоб зрозуміти могутність цієї держави, достатньо замислитися над питанням: Чого наші землі не були покорені Римською імперією? А тому, що римські легіони дійшли до Карпат і там були зупинені 200 тисячною армією дулібів. Дуліби вели бойові дії відразу з декількома народами і не одне десятиліття. А це означає, що вони мали великий людський і матеріальний ресурс який давав їм таку можливість. Але наявність верховної влади у волхвів князів таке становище не влаштовувало і вони почали зазіхати на владу, а потім міняти волхвів на своїх світських. Цей процес почався в 9 столітті і закінчився в 13 столітті. Після цього Україна була розірвана на шматки між загарбниками». 

А в 20 столітті в Україні дуже «добре» попрацювала радянська влада, яка фізично знищила творчу інтелігенцію, репресіями позбавилась інакодумців: кого в Сибір, кого за кордон. Вела відкриту війну з українською мовою, ідеологія була така, якщо ти не спілкуєшся російською мовою, то ти людина другого сорту! 

 Знищуючи українську мову, загарбники розуміли, що мова об’єднує народ, формує з нього націю, яка спроможна побудувати власну державу. Загарбники українських земель насаджували поневоленим українцям свою мову, щоб нав’язати йому свій світогляд, світорозуміння, знищити родову пам'ять українців і націю. Прикладом може служити Кубань, де етнічних українців заставили говорити російською мовою, і тепер ми бачимо, що вони на Сході України вбивають своїх братів, наших солдатів, еліту народу.

Яскравим прикладом значення мови для об’єднання людей з метою досягти яких-небудь цілей, служить біблійна історія з Вавилонською вежею. Щоб припинити це безглузде будівництво, Господь дав будівельникам іншу мову, і вони розійшлися по землі, не закінчивши будівництво. Перестали розуміти один одного! Тому в Україні повинна бути єдина державна мова – українська!

 

«Для побудови нової суспільної системи потрібна ідея моделі майбутнього суспільства і національний лідер, який буде втілювати її в життя. А національна ідея народу – відновлення  територіальної цілісності держави, розвиток демократичних інституцій до Європейського рівня, суцільна націоналізація підприємств видобутку та переробки природних ресусів, енергетики», – впевнений Петро Об'єдков.

Голова громадської організації переконує, що питання вступу до ЄС треба відкласти поки вітчизняна промисловість не зросте до рівня розвинутих країн і не стане забезпечувати внутрішні потреби держави: «Потрібно розуміти, що в ЄС вже розвинута промисловість, яка забезпечує всім необхідним членів союзу. Тому розвивати промисловість нового члена союзу їм не цікаво, і вони будуть використовувати Україну як сировинну, проводити колоніальну політику. Навіщо їм своїми руками будувати собі конкурента, закони виведені в «Капіталі» К.Марксом ще ніхто не відмінив. Тому питання вступу України в ЄС буде актуальним тільки при відродженні конкурентоздатної вітчизняної промисловості».

 Також гостро стоїть кадрове питання. Старі кадри державу не реформують, бо вони в цьому не зацікавлені. Запрошувати «варягів» не зовсім етично, і треба розуміти, що вони приїхали в Україну на заробітки і їх цікавлять гроші. Потрібно, щоб були свої національні спеціалісти, вони не гірші «гастарбайтерів», але свої крадуть і хабарі беруть!  А щоб це усунути сьогодні не потрібно боятися слова «націоналіст» (не плутати з нацизмом), а якраз кожен українець, татарин, росіянин чи грузин, повинен з гордістю казати, що він український націоналіст, патріот. Відчуває єдність з людьми однієї з ним нації, має почуття ліктя на основі спільної мови, історії та традицій. Ідентифікує себе як частина нації на основі культурного та іншого народного досвіду. Відданий інтересам і культурі свого народу. Розуміє, що національна ідея – це сила, без якої нація перестане існувати .

«Влада своїми пограбуваннями та брехнею морально знищила народ і він деградував до її рівня, і ми чогось дивуємося, що як вибори – так гречка пропала. Не народ, а гречка пішла голосувати! Тому і маємо такі результати виборів на всіх рівнях, а потім плачемо де наші очі були», –  проводить наслідкові зв'язки Петро Об'єдков.

«Отже, Україна зможе вийти з глухого кута при умові, що стане націоналістичною державою з єдиною українською державною мовою та традиціями. Потрібно відроджувати народні традиції з учнями в школах, з дорослими на майданах сіл і міст. Будити українців, щоб стали українцями, націоналістами, які знають, що вони титульна нація, дякуючи якій, держава називається УКРАЇНОЮ. А для цього потрібен буде не один рік. Тоді закінчиться час розбрату і зради, і тільки тоді Україна прийде в світле майбутнє про яке сьогодні мріють мільйони українців», – підводить власний підсумок роздумів Петро Об'єдков.

 

Коментарі
26 Липня 2017, 22:11
Ще один фанат альтернативної історії.
26 Липня 2017, 22:21
Так хочеться ковбаси з мяса
26 Липня 2017, 23:29
На жаль статья опубликована не полностью да еще с ошибками. Оригинал статьи есть у меня на странице в Фейсбуке: Petr Obydkov и в ВК: Петр Объедков.
26 Липня 2017, 23:54
кому хочеться колбаси і мяса іди працюй тай будеш мати а то привикли вкрасти чи що б дали
27 Липня 2017, 00:34
Ні я хочу ковбасу з мяса за свої зароблені гроші
27 Липня 2017, 00:56
А що таке - мясо?
27 Липня 2017, 01:00
Візьмеш на роботу. Платити будеш 10 -15 тисяч в місяць? Я працьовитий, буду працювати добросовісно. ось тільки нікому мої робочі руки не потрібні.
27 Липня 2017, 01:02
ковбасу і без тебе є кому жерти. Ти й на сухарях перекантуєшся
27 Липня 2017, 01:10
видно нічого не буде. судячи з коментарів, ні українська мова, ні українські традиції, танці та пісні, не цікавлять дописувачів, їх цікавить ковбаса. Все вірно пане Об&quot;єдков,<br/>не потрібні ми ЄС і тільки ми самі можемо побудувати свою країну, та таку, щоб нас поважали, але не всі до цього прагнуть, навіть самі себе не поважають.
27 Липня 2017, 01:54
Якщо такі, як Об&quot;єдков, всже стали панами, то хто ж тоді бидло? Ті хто хочуть нормальної ковбаси, бо діти її теж просять? Знову скажете, їдь в Гейропу і зароби? Я хочу ТУТ, щоб моя нелегка праця на залізниці не тільки достойно оплачувалась, а щоб я ТУТ міг купити якісні продукти за ту зарплату, а не хімічне гівно, яке мало що свої продукують, а ще й з усього світу звозять.<br/> Так що, &quot;пане&quot; Об&quot;єдков, коли твої марення збудуться, на україні титульна нація вимре, лишиться обслуговуюча кучка. Для обслуговування кого? Нової еліти. Так що не розказуй байки про те, як більшовики нищили Україну, їх вже 27 років немає, а жити кожен рік краще, народ все більше втікати по світу.<br/> А Україна... Та ніколи за всю історію Україна не мала стільки території, як при Союзі. Нацики, ви Сталіну памятники маєте ставити, що забрав у пшеків Західну Україну, у циган - Буковину і Закарпаття, а Хрущову - що Крим безплатно віддав від Росії, який ви бездарно прос..ли.
27 Липня 2017, 03:35
Товарищ! Ти за 27 років не зміг вивчити, що у всьому світі людина звертається до іншої людини: пан, господін, сер, сіньор, містер, а тут скаржися на своє недолуге життя. Воно таким і буде в тебе поки не навчишся звертатися до іншої людини - пан! А написав пан Об`єдков дуже влучно і професійно. За це йому подяка!
27 Липня 2017, 09:55
Україна стане дійсно квітучою і міцною Україною тоді , коли буде в нас національно свідома, освідчена , патріотично налаштована ВЛАДА на всіх рівнях управління. Пока при владі злодії-казнокради ,хапуги безграмотні іт.д. - чекати марно, яких би то не було покращень...це повинні знати навіть діти в школі !
27 Липня 2017, 10:24
ніколи не буде...почитайте історію......
27 Липня 2017, 11:15
не поняп, а вы что уже паны, во блин даете, а когда хоть стали ими? паны, само слово богатое!!!!!!
27 Липня 2017, 11:57
.........міцна держава Дулібія Рось (Волинь). Цією державою керували волхви, рахмани, волхви-укри, а виконували їх рішення князі...... Що Ви курите, чоловіче добрий!?
27 Липня 2017, 12:03
А тобі совіцька влада стільки надарувала, що й самого слова &quot;пан&quot; соромися
27 Липня 2017, 12:09
Ви, напевно, дійсно щось курите! Якщо ніколи глибоко не вивчали історії,то не коментуйте того, про що нічого не знаєте! Перестаньте курити , це шкідливо для Вашого здоров&quot;я.
27 Липня 2017, 12:34
В ковбасі розбираємось, а як звертатись до іншої людини не знаєм!
27 Липня 2017, 14:21
А цю статью я читав ще весною на сайті районної ради. Заставила задуматися. Аби він її написав 25 років тому, то ми так нежили б як зараз живемо. Це програмний, державний документ, а не статья. Єдине, щоб її зрозуміти потрібно читати оригінал. У пана Петра були цікаві статті в «Вістях Ковельщини», вся моя сім`я ними зачитувалась. За статью автору респект, а нам потрібно подумати як і чому так ми живемо з думкою про радянську ковбасу з туалетного папіру.
27 Липня 2017, 15:36
Цікава стаття! Щоб хто там не писав, але дати нормальну адекватну оцінку окремої власної думки людини можуть, на жаль, лише одиниці... Чомусь одразу ми готові зжерти один одного, захльобуючись у злості та ненависті... На жаль, ментальність українців переважно спрямована на те, щоб у сусіда було гірше, ніж у мене, а там як Бог дасть! А треба не розмінюватись на дрібниці та не продаватись на виборах за 30 срібників, не обирати &quot;менше зло&quot;, а йти у владу самому, якщо не бачиш достойних, не сидіти на місці, а йти і щось змінювати, насамперед у собі, у своєму світогляді, не кидати під ноги недопалок, а дійти навіть кількасот метрів до урни, не матюжитись, показуючи своє невігластво, словом, не с...ти під себе... І тоді через багато років нові українці, беручи приклад зі своїх батьків - освічених, вихованих, прогресивних, патріотичних... побудують Сильну Могутню Державу у самісінькому центрі Європи, яка зветься України!!! P.S. Саме тоді не ми підемо у Європу, а Європа прийде до нас!
27 Липня 2017, 16:51
Як гарно можна філософствувати на темат долі України сидячі в Москві! Пьотр Объєдков так і робить попиваючи рускую водочку під перезвон курантов кремля
27 Липня 2017, 18:38
Чому все так хреново? <br/>Цікавтесь не внутрішньою чи зовнішньою а ГЛОБАЛЬНОЮ політикою і ОЧІ вам відкриються. Все не тільки стане на свої місця а й зможете гарантовано бачити події десь на років 5 вперед. Тому я один з небагатьох хто КАТЕГОРИЧНО Майдан не підтримував. Про наслідки, до яких призведе Майдан я ділився тільки з най-най-ріднішими людьми. Далі буде &quot;ще цікавіше&quot;...
27 Липня 2017, 19:37
« …попиваючи рускую водочку під перезвон курантов кремля» - що ти таке дурне тут пишеш. Ти його життя знаєш? А він наш Вербський і ми з ним спілкувались останній раз на Паску. Попиває 9 табл. в день, але 150 гр. з нами випив і більше не став. Дохтур заборонив бо його чекає операція на серце але він впевнений, що зробить все і обійдеться без операції. Лікування у них безплатне! І покалічила його жінка на якій він женився, а ми його попереджували, що якщо жінці не потрібен чоловік і діти то це хто? Як жінка вона – хвойда, а як людина вона закінчена мразь! І вона цей висновок вдруге підтвердила. Синів її він майже поставив на ноги вони і підуть по його стопам будуть офіцерами. Аби не він не відомо, щоб з них виросло. Отака подяка за виховання чужих дітей. А вона ще з минулого літа пиячить і гуляє. Ні щоб схаменутися і бігом до Петра просити пробачення та вернути його в сім`ю, все село це зрозуміє. В житті всяке буває і сваримося і б`їмося але щоб покалічити, пограбувати і вигнати людину до такого у нас в селі ще ніхто не доходив. Тому Петрові честь і хвала за те що він тут переніс не образився на нас, а думає і хвилюється за нас. А водочку з путіним під кремлем хай випє може лисому і мордяку за нас набє.
27 Липня 2017, 19:46
так все же, кто поддержал это &quot;сказочное &quot; событие под словом майдан? сегодня все в кусты, когда поняли что хорошего ничего нет и не ожидается, пятимся назад, два года назад на этом же районном сайте все поголовно кричали, бей москалей, пуйло, всякие гадости и стар и млад писал, прошло время, начали искать других крайних, теперь до вас начало доходить , что вас кинули, что власть в украине наживается на ваших проблемах и вашем горе, что ждет дальше, какое будущее с таким подходом, и с таким поколением, затрудняюсь ответить....
27 Липня 2017, 19:52
Ви про золотий мільярд?
27 Липня 2017, 20:37
В усьому світі прийнято, синьор, містер, пан... А хто так вирішив? в Нормальних народів традиція так склалась, як от у поляків, а по відношенню до всяких обєдкових та таких гамадрилів як ви, крикуни і ПАНи , це звучить смішно. Ви б хоч УКРАЇНСЬКУ вікіпедію подивились, пан у вашому розумінні, це господар, а не бидло безпородне. Чи може, ототожнюєте себе з міфологічним Паном? тоді вам копита і хвости явно пасують.
27 Липня 2017, 20:56
... і про &quot;золотий мільярд&quot; також
27 Липня 2017, 21:15
іншим форумчанам додам:<br/>- Так прикольно спостерігати як одівають вишиванки представники Влади - колишні &quot;Парт-апаратчики&quot;, &quot;Комсорги&quot;, їхні діти і онуки. Рентгенівськими оком бачу у їхніх сейфах &quot;Будьоновки&quot; (так - на всяк випадок, в майбутньому згодяться). А також те &quot;американо-подібне&quot; тримання руки біля &quot;серця&quot; (самі, як завжди, ні до чого додуматись не можем) під час виконання Гімну України, де натяк про смерть прослуховується навіть у самій назві Твору Чубинського (Ото вибрали Гімн, невже це най-краще з усього що ми маємо?).<br/> В нашій ситуації - Гімном повинна бути &quot;Мурка&quot; а прапором &quot;Зірка Давида&quot;, це хоч частково висвітлювало б той стан в якому ми перебуваємо на даний момент.
27 Липня 2017, 21:21
... Господи, як жаль пацанів з АТО
27 Липня 2017, 22:20
Стопроцент правий.
27 Липня 2017, 22:47
&quot;по відношенню до всяких обєдкових та таких гамадрилів як ви&quot; - так думає справжне радянське бидло. А обєдков він - господин! І на нього в Москві працюють такі як ти. І ось ти безпородне бидло несеш в наше суспільство заразу всяку. На днях на Брестськом не тобі мордяку чистили?
28 Липня 2017, 00:33
Так, Ви праві, нас вкотре використали, наобіцяли меду, прийшли до влади і .... вкотре кинули. І про гімн і про прапор все дуже переконливо. Але питання - ЧОМУ? Та тому, що у нас українців завжди було, 2 українці- 3 гетьмана, за 3 срібника матір рідну ладні продати. А хлопців з АТО жаль, дуже жаль. Пройде час і їм теж будуть казати, як колись &quot; афганцям&quot;- я тебя туда не посылал. Ось цього потрібно не допустити, і вже сьогодні думати про 2019 рік.
28 Липня 2017, 00:41
Та нє, не мені, той х.. говорив москальською, як і твій Обєдков. То ти, сепар кончений, тут підносиш тих, що в Московії наших людей експлуатують, і ще когось, худобина, називаєш радянським бидлов і зіштовхуєш лобами?<br/> Через таких кончених, як ти, зараз гинуть невинні люди, мирні люди зобох сторін на Сході, бо вам тільки повоювати і пограбувати треба.
28 Липня 2017, 01:17
Націоналізм (не шовінізм!) - кістяк і цемент будь-якої держави.
28 Липня 2017, 01:23
Та шо вите кажете? І де ж націоналісти в США, де з усього світу позбивалось емігрантів, як мух на гівно, і в кожного своя національність? І де ж вони в Ізраїлі, де скупчились правильні іудеї з усього сівту і різних рас, тільки з одним обєднуючим фактором - вірою? Розкажи це нацикам з вермахту, які своїми трупами під березовими хрестами встелили простір від Волги і до Ла-мМаншу.
28 Липня 2017, 01:58
&quot;...нацикам з вермахту, &quot; - ото і є нацисти які за рахунок іншої нації вирішують свої проблеми. Націоналісти такого ніколи не допустять. Трішки схожі назви і в голові іде путаниця. А в США процвітав расизм! Почитай Вікіпедію. , що таке націоналізм, нацизм, шовінізм, расизм!
28 Липня 2017, 03:01
Я це можу читати не тільки у Вікі, особливо україномовній. Для цього є спеціальна література, можливо ти чув, що такі предмети, як історія держави і права, філософія та інші дисципліни вивчаються у ВУЗах. Всі названі тобою політичні течії , при їх різності, мають спільну рису - вони так чи інакше протиставляють інтереси однієї спільноти іншим, що неминуче призводить до конфліктів. Науково і практично доведено, що в багатонаціональних державах, в т.ч. нашій багатостраждальній країні, націоналізм у будь-якій формі є деструктивним. Результати чого й пожинаємо.
28 Липня 2017, 03:03
Дуже гарна статья навіть нема за що посперечатися. Але автор не врахував людський фактор. І ту вірно підмитили: Де 2 українця - там 3 гетьмана. Як з цим бути? Європа століттями йшла до демократії, а ми вирішили, що за рік станемо демократичною країною. І не вийшло в нас з цього нічого доброго. <br/>Побільше б таких статей-роздумів! А в оригіналі статья цікавіша!
28 Липня 2017, 03:10
1.АТО потрібне щоб знищити фізично або психологічно найвідданішіх (але не розуміючих які процеси відбуваються насправді у світі) хлопців. <br/>2. Ми не взмозі керувати країною. Тому що ми - отара овець яка вийшла з одного стійла (СРСР) і з таким жалібним &quot;бе-е-канням&quot; просимось до іншого, ще більш дірявішого (ЕС). <br/>3. В нашій Конституції прописаний чіткий статус Держави - ПОВНИЙ НЕЙТРАЛІТЕТ і без`ядерність. Все. Крапка. Куди ми знову рвемся, Для чого було те Майданське шоу? Саме через цей цирк і відбулась втрата территорій. <br/>4. Найболючіше питання яке постане з часом - За що загинули пацани?<br/>5. Що нам робити? - уже нічого. Молитись!!!
28 Липня 2017, 03:19
Зараз признано, що Японія являється самою націоналістичною державою в світі! І де тут деструктівізм? А ми пожинаємо те, що в нас поки нема держави ніякої. А для її побудови потрібно пройти націоналізм, а потім і в демократію вступити але не так як Європа яка задихається від від мігрантів-арабів. А поляки чого не пускають до себе біженців? Бо розуміють, що їх країна такого напливу чужинців не витримає і включили державний націоналізм. Меркель за що критикують? Що не ввела націоналізм!!! Ле Пен чуть не стала Президентом Франції!!! Якраз практика суперечить науці! А нам зараз як ніколи потрібен здоровий націоналізм, а не від Тягнибока.
28 Липня 2017, 03:43
пункт 1,2, перша частина 3- з цим погоджуюсь; відносно другої частини- пункту 3 -це знову була спроба простих людей щось змінити, а їх використав прапор &quot; Зірка Давида&quot;. З 4 теж погоджуюсь. Відносно 5- як кажуть в народі- на бога сподівайся, але сам не плошай. ЗДОРОВИЙ НАЦІОНАЛІЗМ- ТРЕБА ПОКУМЕКАТИ.
28 Липня 2017, 13:09
Дурний тебе московський піп хрестив...
28 Липня 2017, 14:05
зате тебе хрестив розумний розстрига. Все одно, що філософствуючий пастух у вишиванці з сопілкою.
28 Липня 2017, 14:09
Ким визнано? Америкосами, які вибробували на японцях атомну зброю? Не забудь того, що менталітет японців грунтується не на любові до батьківщини, оскільки згідно постулатів синтоїзму поняття вітчизни немає, а на культі відданості імператору та традиційним цінностям, у т.ч. сімейним.<br/> Проти такого &quot;націоналізму&quot; - не заперечую. Уявіть собі: імператор Петро, самураї з олігархічних, в основному єврейських кланів, та гомосексуальні сімї. Слава Україні.
28 Липня 2017, 18:15
Так, хрестив мене дійсно &quot;дурний московський піп&quot;, як ви кажете. А я скажу СВЯЩЕННИК - мудра і дуже літня людина. Хрестив таємно, тому що тоді панував тотальний АТЕЇЗМ, а значить це дійство було по вірі і без &quot;піара&quot;. Біблія чітко каже, що істино віруюча людина буде за Боже слово переслідувана і гнана. Саме так ТОДІ (в часи моєї молодості) й було. Закривались храми, переслідувались і піднімались на сміх віруючі. А це означає лише одне, що ТІ віруючі були - істинно віруючими, і ТІ священики були - істині священики. <br/>Зараз ситуація прямо пропорційна: <br/>&quot;Священики&quot; всі туляться до можновладців (бандитів) - гляньте, вони на всіх міроприємствах в перших рядах, нинішній священик не стоїть на базарі, не їздить на заробітки, і т.д., проте вони в одних з найбагатших рядах.<br/>***<br/>Подивишся на це бісовство і мимоволі задумаєшся: &quot;Диявол, в далекі 17-ті роки руками НКВДистів знищував Храми, Церкви, перетворював їх на склади. А тепер Диявол що помер? Адже храми виростають наче гриби, конкуренцію їм можуть скласти лише бензозаправки. Ні Диявол не вмер. Це Хитра і вічна Потвора. Він зараз не знищує Храми, тільки за одної причини - проповідники в цих храмах Його люди&quot;
28 Липня 2017, 19:21
Дякую Вам, Ви мудра людина.Все так воно є. Потрібно кожному прислухатись до Ваших слів, зробити висновки із своїх вчинків, то може і буде Україна колись Україною.
28 Липня 2017, 23:56
Респект, ви все видали в точку. Ге звертайте уваги на висери дебілоїдів, вони варті співчуття, як всі обмежені розумово.
29 Липня 2017, 04:08
І вам дякую за розуміння.
29 Липня 2017, 11:19
Виходить, що дехто думає, що і боротьба ОУН-УПА в роки війни також не потрібна була і зря проливали свою кровь за народ і Україну.
29 Липня 2017, 12:29
І за що тобі путін платить? На кого, бидляко, твій бред розрахований? Ну, прочитає хто, що ти люто ненавидиш Україну, а лярнеш на базарі, як твій &quot;однодумець&quot;, то ще й рило розквасять...
29 Липня 2017, 13:47
На тебе навіть ображатись не можна, психічно нездорових людей, на жаль, стає все більше. Співчуваю.<br/> Цей, як ти, бідолахо, кажеш &quot;бред&quot; викладається, в тому числі, у гуманітарних ВУЗах. Не тільки українських, а й в Польщі, Німеччині, в універститертах Сорбони та Кембріджу.<br/> Щодо рила. Якщо ти його бачищ кожного дня у зеркалі - оглянься навколо, з подивом дізнаєшся, що більшість - все-таки люди, а не твої побратими з гноївки.
29 Липня 2017, 16:20
А Ви спробуйте самі відповісти на поставлене питання. Але я сперу відкрию ВЕЛИКИЙ секрет: (тільки тримайтесь за стілець)<br/>1. &quot;Незалежності&quot; як такої, не існує в природі. Світ розділений на два потужних табори. Ті хто хто &quot;носять маску США&quot; і ті хто під маскою СРСР-Росія. Решта країн - їхні інструменти. Є правда й Третя сила яка в очікуванні. Це Китай. Мрія останньої сили - щоб Дві перші зіткнулись в кровавій схватці, цим самим докорінно ослаблюючи себе.<br/>2. &quot;Демократія&quot; - молодша сестра &quot;Анархії&quot;. Це велика руйнуюча сила. Її намагаються запустити в ті країни де все добре (Лівія, Ірак...) Туди куди приходить бабуся-Демократія - наспаравді наступає хаос і злидні. <br/>3. Не знаю чи вірно ви мене зрозумієте але ідеальний державний устрій це - Монархія. В Україні сенсу ходити на вибори - не бачу. Від людини, яка обирається на найвищу посаду тимчасово - чекати якогось покращення життя (крім для самого себе) не слід. Чесно кажучи оберіть мене на посаду Президента лише на 5 років - я теж буду красти, бо це мій Джек-пот. А оберіть мене пожиттєво та ще й з правом передачі трону сину - о... тут я все буду робити щоб сину передати Державу сильну, з задоволенним своїм життям населенням. <br/>4. За що боролись ОУН_УПА чи Литовські стрільці -коментувати не буду, Ткі супротиви апсолютно не впливали на Світовий розподіл. А боротись за те чого не існує (див. вище) - марнота.<br/>5. Ще раз повторюсь: Як жаль пацанів з АТО...
29 Липня 2017, 17:50
Зложиму руки і чого ми будемо чекати? Монархію уже не вернути, а державу треба будувати. Я з вами згідний, мало того демократія це міф або макарони на вуха плебсу. І що далі робити(Что делать,Герцен и Кто виноват?)
29 Липня 2017, 20:44
З вами не можливо не погодитися по окремим пунктам але якщо розглядати вашу точку зору в совокупності зі всіма факторами то получається цікава мозаїка. І навіть дуже погана і це вже в історії було. Згадайте що в 19 столітті російська інтелігенція проповідувала &quot;не пртивление насилию&quot; і чим це все закінчилось? 1917 роком - коли не стало імперії!!! Тому вибачте але я з вами не можу погодитися хоч мені ваша точка зору і імпонує. Я цілком згідний з автором статті!
30 Липня 2017, 02:56
я не провокатор, не нацик і не сепар. Проста людина, яка хоче нормально жити і мати змогу прогодувати свою сімю на цій землі. Хто Ви - не знаю, по фразеології і способу висловлення думок бачу, що можливо вчились в схожих ВУЗах. Більше того, бачення проблем в основному схоже. Ще кілька місяців назад, коли намагався висловлювати будь-які СВОЇ дуки на цьому ресурсі - була агресія, образи і тупе несприйняття. <br/>На даний час, чим далі - тим більше, переконуюсь, що багато хто не підтримує скакунів, або розвірився в скаканні. Значить, не всі схибнулись і не всі &quot;одобрям&quot;.<br/> В 1991-му одним з перших голосував за незалежність, вірив у нормальне майбутнє розвинутої країни. З року в рік, особливо - після Кучми, спостерігав, як Україну спеціально намагаються зруйнувати, як економічно, так і, перш за все - ментально. Нове покоління виховане не на патріотизмі - на ненависті до інших. Зомбування Соросам вдалось, на жаль. Чим далі - тим більше, як дурних дітей цукерками, зваблюють безвізами, дешевою піццою і іншою псевдодемократичною х....ю. Нові лсвітні програми - розраховані на тупоумних виконавців чужої волі. Сам Президент сказали, що українці - ідеальні солдати. <br/> Тільки командири - як правило НЕукраїнці, і до України їм діла немає, завдання лише обдерти її як липку. Чим менше буде населення - тим більше вільних земель, які заберуть за борги. Залишитись має обслуговуюча каста, такі собі шудри, що віддано заглядають в вічі господарям.<br/> Все більше бачу, що йде до такого розвитку, тому в те, що Україна буде не тільки країною, але й повноцінною державою - вірю все менше.
30 Липня 2017, 06:26
Це той випадок коли читаю коментар МУДРОЇ ЛЮДИНИ! Не загубіть своє бачення
30 Липня 2017, 12:06
Після розпада радянського созу майже у всіх нових пострадянських країнах пролилась кров людська. В Україні це трапилось пізніше і продовжує литися на великий жаль з дуже великими жертвами. Але при владі Януковича Майдан трапився з запізненням, він повинен був відбутися на рік раніше. Тому, що Янукович зробив зі всієї країни кримінальний паханат. Стоматолог катався по теренам паханату відбирав успішний бізнес, займався рекетом як в 90-ті роки. Дойшов до того, що у людей відбирав гарні будинки в якіх вони жили і викидав їх на вулицю, а ці будинки віддавав своїм поплічникам. І це тривало 4 роки – дуже довго терпіли свавілля! В Ковелі і на Волині вони також добре похазяйнували і як дерли п’яти коли почався Майдан. Частина донецьких осіла на Світязі і притихла, поки! А Майдан це дійсно була Революція Гідності яку використали в своїх інтересах соратники Януковича. Вони йому дозволили це робити, а потім усунули і стали грабувати населення більш «культурно». При цьому прикривались вимогами ЄС і вимогами валютних фондів, та ще й кредити прикарманювати. Янукович до ткакого ніколи б не додумався – тупий зек! Ось вам він цим і подобається. Поки не знайдеться національний лідер, дійсно в Україні нічого путнього не буде. Це моє бачення нашого становища. І бабусі Дусі з Сикуня начхати на глобальні проблеми, їй їсти гречку з шкваркою хочеться сьогодні і бажано щоб вона була навіть якісна.
30 Липня 2017, 14:07
І ви праві. Яник - скотина, але порівняни з тими, хто його скинув, він маленька шавка і простий баклан.
30 Липня 2017, 15:44
Ваше бачення - апсолютно вірне. Але &quot;фокус&quot; в тому, що з року в рік ситуація буде лише ПОГІРШУВАТИСЬ (можу поспорити на пляшку пива). Одна з головних причин та що у нас ТИМЧАСОВІ керівники. І якого б Ангела ми не обирали на Найвищу посаду, результат буде один- Новий Янукович. 99,9% українців не цікавляться Глобальною Політикою. Їм же гірше. Саме такі сліпці і стають гарматним мясом усіх революцій. А результатами революцій ЗАВЖДИ користуються не ті хто на них проливав кров - це аксіома.
30 Липня 2017, 16:43
Я з вами цілком згідний але монархію не відродити. Це путін рветься в царі! А у нас хапуги - нахапали і втекли відпочивати. Але щось треба робити, а не сидіти і чекати від моря погоди. Пан Об`єдков це зрозумів і про це написав. Оригінал статті більш радикальний ніж переклали тут але ці його міри потрібні щоб не допустити ПОГІРШЕННЯ життя людей, а може й існування країни на мапі!
30 Липня 2017, 19:35
Що робити? Скільки разів поставало це питання після чергової революції? А відповіді, я думаю, на даний час не знає ніхто.
31 Липня 2017, 00:22
До Усім! А ти впевнений, що Петро її пробачить і прийме? А йому потрібний цей непотріб? Нагулялась, попиячила, а тепер про чоловіка згадала бо вона нормальним чоловікам не потрібна. А я знаю, що в Вербці принаймні є 3 жіночки які сохнуть по ньому. Саковська з ними і близько стояти не може. Вони наші, виховані, культурні і гарні. А вона йому не пара, він хоть і літній але статний, гарний мужчина, а вона поруч з ним сіренька, страшненька і не вихована. Ти бачив щоб наші жінки п’яні не дорозі валялись? Ти з ним пив і його п’яним бачив? А її бачили і не один раз! Хто до неї ходить і з ким вона пиячить? Там такі чоловіки, що коли їх побачиш плакати хочеться від убогості їхньої. Якщо він її пробачить, то він дуже велика людина яку на Вербці не зрозуміють. Вона сама опозорилась і його опозорила на все село! Я думаю. Що вона не поїде до нього. Всі знають, що вона його ніколи не любила, а жила з ним бо всі мають чоловіків а в неї нема. Тим паче, що він при грошах!
31 Липня 2017, 02:10
То тре щоб школа і Вербка їй гроші зібрали на білет до Москви.
31 Липня 2017, 02:25
І купили, бо ж пропє!)))
31 Липня 2017, 11:48
До Володимира! Треба як в роблять з банками банкрутами - вводити зовнішнє управління. Щоб цивілізовані люди побудували демократію і правову країну. Не можна вибирати до влади олігархів це аксіома! А наша Конституція це дозволяє, ось тут прихована помилка.
31 Липня 2017, 12:21
Люди стали дуже жорстокими. Вони не знають,що хочуть. Гроші для них- найголовніше,але коли їх достатньо,то вони не зупиняються,а стають зажерливішими і скупішими прагнучи збагатитися ще. Думають тільки про себе і не бачать,що допомоги потребують стражденні. Любові немає, на зміну їй прийшла ненависть. Кохання тільки по банківському рахунку, а якщо й справжнє, то задовольняються ним тільки одиниці. Світ перевернувся з ніг на голову. Ми не помічаємо нахабності і спотвореності,що панує в ньому. Ми не цінуємо кожен день прожитий з своєю родиною і здоров'я,яке в нас зараз є. Втративши здоров'я, ми нарікаємо, але зберегти його поки здорові не можемо. Зараз вкрай рідко люди звертаються до Бога, а це так потрібно, але й звертатися потрібно не за потребою, а просто дякуючи Йому, що ми прожили цей день. Бог завжди допомагає, але не всі Його шукають і не кожен тримає в серці Його добро. Змінюймо себе, адже так ми можемо змінити світ і з легкістю його покинути.
31 Липня 2017, 13:41
Залиш тую Саковську в покої! Не дав Бог їй счастья пізнати кохання ось вона і живе як тварина. А їй це подобається!
01 Серпня 2017, 11:37
Те, що зробила Німеччина після остнньої війни! Назначили премєром вченого єкономіста і він дуже швидко підняв промисловість і життя в країні. Американці їм як і нам допомагали. Нам тільки треба помінятии баригу з вінницкого ринку на свого вченого!)
01 Серпня 2017, 15:50
Я знаю ЩО треба зробити (як і багато хто з нас), але не знаю ЯК це зробити (і ніхто з нас цього не знає). Боюсь що і НЕМОЖЛИВО УЖЕ ЩОСЬ ПОМІНЯТИ.<br/>1. Всі ми знаємо що до влади має прийти &quot;нормальна людина&quot;. Де її взяти? Серед супер-багатіїв (бандитів і неприкосновенних злочинців) є така людина? Ні, немає. А де є? Серед бідних (тих хто чесно живе на зарплату)? Можливо. А чи є шанс бідній людині попасти в Президенти? Конституція уперто твердить що Є, тобто теоретично ми всі перед Законом рівні (крім неприкосновенних). Як можуть проголосувати про людину, яку ніхто не знає. Для цього треба щоб ЇЇ бачили, чули, знали. Чи може людина без грошей обклеїти всі міста і села України білбордами, купити час на рейтингових -ТВ і -радіо каналах, розкидати глянцеві брошури населенню? Ні, звичайно. Для цього потрібні ВЕЛИКІ КОШТИ. Візьміть калькулятор і порахуйте хоча б неякісний чорно-білий аркуш А4 на мільйонний тираж + доставка + розклейка. А скільки коштує глянець, ТВ і т.д. <br/> Так от на вибори підуть виключно бандити. Астрономічні гроші у вибори ніхто не буде вкладати, якщо не поверне їх в 10-ть ато й 100 чи 1000 крат, після Перемоги. Звідси і ГАРАНТОВАНЕ підняття цін після кожних виборів, опускання гривні, і взагалі щоб на довше залишитися при владі краще організувати безкінечне АТО, під час якого можна ввести в країні Надзвичайний стан і... керувати далі. (далі...
01 Серпня 2017, 16:28
2. Принцип (разделяй и властвуй) ще ніхто не відміняв. Я не комуніст, але будуть мене бити (і можливо ногами) ті сліпці, які почують наступне: Розвал СРСР - най величезніша трагедія століття. Наші вороги застосували той самий принцип - &quot;разделяй и властвуй&quot;. Це була ІМПЕРІЯ. А сильними можуть бути лише ІМПЕРІЇ (США - імперія /їх президент завжди буде виконувати те, що скажуть ті які дійсно керують країною/; Китай - імперія; Казахстан - маленька імперія; Білорусь - маленька імперія; Росія - імперія) В СРСР було багато помилок, особливо на останній його стадії. Так слід було дати народу самому себе нагодувати, тобто дозволити малий і середній бізнес (великі і стратегічні об&quot;єкти тільки в ДЕРЖАВНІЙ ВЛАСНОСТІ), не переслідувати релігію. В нашій багатонаціональній Імперії ми всі розуміли один одного - крім національних мов була одна спільна. Недавно були в Грузії, там неможливо попитати в яку сторону їде маршрутка (написи грузинськими дивними літерами) а запитати російською можна лише в якоїсь літньої людини (молодь не розмовляє російською).<br/> (Не дивлячись на те, що багато хто вже плює в мою сторону, продовжу...) Чи СРСР це є добре? Це геніально, подумали наші найвірогідніші противники і самі спробували в Європі створити СРСР №2, тобто ЄС. Так як і в СРСР (рубль) загальна, своя валюта (Євро). ЄС розвалюється тому що фінансовий стан країн різний (у нас - ні). і в Імперії повинно бути жорстке правління. Найбільш постраждала Німеччина - розбазарила казну по всьому ЄС. ЄС розвалиться... Проект &quot;Нью-СРСР&quot; в Європі не вдається, але те що вони намагаються це зробити, свідчить про нашу колишню правоту. Ідеально для нас - перестати оглядатись на Дядю Сема, бавитись в самогубні для нас революції і майдани, губити, при чому ДАРЕМНО невинні душі хлопців (але це не від нас залежить, на жаль на це виділяються величезні кошти). Було б ідеально щоб такі країни як Білорусь, Росія, Україна стали б жити в новому загальному правовому полі. Це цілком можливо (СМІ цих країн повинні говорити &quot;новою дружньою один до одного мовою&quot;). Для того щоб цього не сталось НІКОЛИ, потрібно що зробити? Правильно - закидати нас такими кредитами, щоб в боргах були ми, діти, онуки і будь-який наш Президент. З країною, де борг АСТРОНОМІЧНИЙ, ніхто не захоче мати справи. НІКОЛИ. З чим я вас і вітаю. Що нам робити? Та нічого - ми незалежні, від нас нічого не залежить. Спостерігайте за відносинами між Росією, США, (Китаєм). Коли поміняються їх ГЛОБАЛЬНІ ВІДНОСИНИ, можливі незначні зміни і у нас.
02 Серпня 2017, 02:04
У нас не оглядаються на Дядю Сема - у нас заглядають йому в кишеню! А хлопці гинуть по нездібності нашої влади і нічого ми з цим на жаль зробити не можемо. Але й сидіти склавши руки також не потрібно. З Росією ми ще не скоро спілкуватися будемо, а до правового поля не доживем!
02 Серпня 2017, 03:55
Нам потрібно терміново відновлювати колишній економічний простір. Верхи в цьому не зацікавлені. Ми окуповані з середини. У нас шансів вийти з халепи нема, якщо тільки не поміняється баланс сил на вершині Глобальних Терез. Можливо Ви знаєте рецепт? Я - ні.
02 Серпня 2017, 11:48
Та чув я, що деяким нашим жінкам вона дорогу перейшла.Ти не знаєш його батьків, як вони жили, яке там було кохання і чого вони вмерли разом. Мені мати якось розповіла про них для приклада як потрібно жити в сімї. А Петро їх син і він має ті ж гени що його батьки і брати. Так що тут всяке може бути. Те що з нею дружити із наших ніхто не хоче це факт, бо вона гуляща і має таких же гулящих подруг і тоже не з наших. Тому наші жінки її і стороняться. Але вона язиком плескати вміє і Петра може переконає, що вона йому потрібна і без нього вона жити не може. Я також думаю, що не поїде вона до нього, бо ніколи його не любила, а жила з ним тільки ради його грошей. Коли він при грошах був. Зараз ще й бруд на нього виливає! За те що витягнув її з грязі і в люди вивів. А з минулого літа вона шукає товстий гаманець і вішається всім мужикам на шию. Вона на голову хвора міцно!
02 Серпня 2017, 13:57
Говорити, що СРСР є добре дуже тяжко. В ньому також були проблеми бо це штучне створення, населення якого ще не дозріло, щоб в ньому жити. Та й Азійский зад був не підйомний і не розвинутий. Так що цей стрибок був в нікуди. Чого не скажеш про Швецію. Без революцій, спокійно, тихенько вже на 70 роки побудувала розвинутий соціалізм і її громадяни жили значно краще ніж в інших країнах Заходу. Правового простору з путінською Росією не вийде, про це навіть мови не може бути. Але в майбутньому все вернеться на свої місця і економічна співпраця буде, від цього нікуди нам не дітися. Ідея Сполучених Штатів Європи народилась на початку ХХ століття і тільки через 100 років почала набирати реалії. Якщо ЄС підтяне промисловість Грецій, Іспаній до рівня Німеччини чи Франції, то ЄС переплюне Америку. Наші хлопці не просто так гинуть, вони захищають нас і нашу землю від окупації. І на жаль нам при такій владі нікуди не дітися. Із Глобвльного нас чекає тільки зміна клімата і то не в нашу користь. Мабуть Бог вирішив сам реалізувати проект «золотого мільярда» і міняє його.
02 Серпня 2017, 17:31
В Швеціїї у мене є знайомі. До речі і до Швеції дістались ісламісти, які створюють надзвичайну проблему для жителів, далі буде тільки гірше - ісламісти перетягують в цю країну, знайомих, друзів, родичів і вони надзвичайно дружні і стоять горою один за одним. ЄС - утопія і це очевидно. Підтягувати слабі економіки... а за чий рахунок, я лідер сильної держави, мене просять підтягнути економіку Греціі чи Іспанії. А навіщо мені це треба, навпаки я радію що вони ослаблені а я сильний, я радше викуплю їх нерентабельні підприємства і буду клепати на них свої БМВ. Ні...в ЄС майбутнього нема. Британці вчасно це зрозуміли - вийшли з союзу щоб не позоритись.<br/> Років 5-6 назад була у мене в кабінеті одна людина. Людина не з &quot;рядових&quot; - продвинутий, дуже начитаний і мудрий чоловік. Має сіть магазинів і керує клубом за інтересами, де збирається еліта. Я тоді також був не надто далекоглядний, вірив в різні &quot;незалежності&quot;, &quot;революції-гідності&quot; і т.д. Його розповідь була приблизно така: &quot;Агент-Горбачов виконав поставлену задачу - розвалив надпотужну Імперію СРСР. За це одержав Нобелівську Премію. Єльцина пропускаєм - в силу тодішніх ситуацій він зайняв не своє місце: швиденько споїли, попросили, викинули. Завдання агента-Путіна оточити Росію ворогами, щоб не було як в 1941-му, коли всі республіки згуртувались і розгромили тодішню фашистську супер-армію. Далі - розвалити чи розпродати території. Перший розпродаж - передача Китаю земель на Далекому Сході. Путін і заокеанські глобалісти -насправді гравці однієї команди&quot;.<br/> На рахунок наших хлопців в АТО. Я неодноразово писав таку фразу &quot;Господи, як жаль мені пацанів з АТО&quot; - і це правда. Насамперед жаль, бо вони не тільки не знають, а й не здогадуються що відбувається навкруги. Як можна захистити країну від ворогів, не знаючи де вони? Навіть найпалкіші &quot;Майданські патріоти&quot; зрозуміли справжню суть ситуації. Послухайте останнє інтерв&quot;ю Руслани (поки не удалили з Ютуба). Так це вона голодувала і виїжджала всі європейські адміністрації. Тільки тепер вона зрозуміла що головний ворог сидить у Києві. Послухайте останнє інтерв&quot;ю Кузьми Скрябіна - я був шокований (кажуть що саме за цю откровенність Його прибрали). Війна в АТО схожа на жертвоприношення - каже він.<br/> На рахунок зміни клімата - є сумнів. Мій покійний батько писав вірші. Він залишив багато зошитів зі своїми творами, після кожного твору він ставив дату, місце де був написаний твір, і частенько писав температуру повітря. На початку 60-х кінець січня значиться температура +3. А згадайте березень 2013-го - пам&quot;ятаєте які кучугури? Думаю що суровість і помякшення клімату йде 4-5-ти річними циклами (мов хвиля). І взагалі незрозуміле явище Озонна Діра (!) над Антарктидою - над найчистішим континентом. Я б зрозумів як би це було над грязною Європою. (Та й взагалі чи існує та діра насправді)
03 Серпня 2017, 02:23
Ще радянські вчені стверджували, що озонові дири це нормальне явище і їх існує декілька. Одна постійно діюча але міняючи розміри по невідомим причинам існує над Каспійським морем і особливого впливу на землю під нею не має. А останнім часом розмова пішла, що міф про озонові дірки це афера в міжнародному масштабі але Кіотський протокол так і не відмінили і він діє. А ось загрозу глобального похолодання прогнозують, що це дуже реально і найближчим часом і ми будемо його ще живими свідками, побачимо як замерзатимуть моря, озера і річки. За 800 000 років це відбувалося на Землі 80 раз. Багато людей загине! Ось Землі міняє кут наклона ось і відбуваються зміни. В мене знайомі приїхали з відпочинку в Домініканській республіці і обпіклися водорослями які Гольфстрім заніс до берегів острова с Саргасового моря. Місцеві жителі кажуть, що раніше такого не було. Я згадаую академіка Вавілова який відкрив ноосферу, яку формують люди своїми думками, почуттями і Земля хоче очиститися від нашого негативу просто знищивши нас. За це відкриття Сталін зіслав його в Сибір звідки він вже і не вернувся. Але його відкриття потім підтвердили вчені на практиці!!! А в нашому житті зараз вже забагато зла стало.<br/>Ісламісти , то кара Божа Європі! Дуже добре, що у нас з/плата низька і вони не їдуть до нас. Оце єдиний + нашого ніщенського існування і Азіров не завіз китайців - вчасно виперли! Вони такіж нахабні як і донецькі. В ЗМІ пройла дуже цікава статистика! По данним сбу - 60% українців готові зрадити Батьківщину!!! Києв має міцну &quot;підтримку&quot;. Ось тут є над чим задуматись і навіть міцно. Так, що статья ця дуже своєчасна і програмна.
03 Серпня 2017, 21:19
Населення України продовжує стрімко скорочуватися. Щомісяця його кількість зменшується на майже 20 тисяч осіб. За темпами вимирання і масової еміграції Україна є лідером серед держав світу. За 25 років українців стало менше на 10 мільйонів. Після Революції гідності нічого не змінилося. Нинішня політика правлячої влади Порошенка-Гройсмана спрямована на поступове вимирання української нації і виганяє українців зі своєї землі.<br/><br/>Можна розповідати багато про реформи. Про зростання ВВП і грандіозні плани. Хвалитися безвізом. От тільки реальність така, що українці масово покидають свою країну. Пустіють села. Занепадають цілі території. Підприємствам все важче знайти кваліфіковані кадри. Мільйони наших співвітчизників вже виїхали на заробітки. Охочих виїхати ще більше. Зараз третина населення держави готова покинути країну. Невпинно зростає число тих, хто шукає роботу за кордоном. До Польщі мешканці Західної України виїжджають цілими групами. Про який успішний розвиток може йти мова, коли громадяни настільки масово втікають з власної країни? Але ж президент Порошенко і прем'єр Гройсман з парламентською більшістю цього вперто не помічають!<br/><br/>Ситуація настільки загрозлива, що Україна віднесена до списку країн з найгіршим демографічним прогнозом від ООН. Якщо нічого не зміниться, через певний час Україна перетвориться або у напівпустку і стане схожа на Дике Поле. Або ж її заселять вихідці з бідних держав Азії чи Африки. У тому чи іншому випадку це означає смертельну загрозу для існування української нації. Не кажучи вже про втрату можливості збудувати гідне життя на своїй землі.
04 Серпня 2017, 10:27
Ось як ісламісти ведуть себе в Росії:<br/>Напомним, за несколько часов до ЧП в Мособлсуд привезли девятерых бандитов, позже пятеро из них напали на двух конвоиров в лифте. В итоге были ликвидированы трое злоумышленников - Холик Субханов (брат убитого при задержании в 2014 году основного руководителя преступной группы), Абдумуким Мамадчонов и Мирзомавлон Мирзошарипов, тяжело ранены двое - Хазратхон Додохонов и Фазлитдин Хасанов. Не принимали участия в нападении Умар Хасанов, Зафарджон Гулямов, Анвар Улугмурадов, Шерозджон Кодиров. Все эти имена мало что говорят обывателям, но они хорошо запомнились сотрудникам столичных СИЗО и правозащитникам.<br/><br/>Итак, изначально, еще в 2014-м году после обезвреживания банды, их разбросали по разным изоляторам - № 1 «Матросская тишина», № 5 «Водник», № 2 «Бутырка», № 4 «Медведь»... Все девять заключенных сразу же попали на спецучет. Во ФСИН это объясняют тем, что совершенные ими преступления слишком тяжелые (жертвами душегубов стали 17 человек), к тому же арестанты считали себя радикальными исламистами. В итоге всех разместили по камерам с видеонаблюдением, в спецкорпусах, где усиленная охрана.
04 Серпня 2017, 19:58
З вами не поспориш - все апсолютно вірно. Дай Боже щоб люди які Вас оточують також ЧУЛИ Ваше бачення, прислухались до цих бачень, а значить прозрівали. Багато про що ще можна говорити, але цей сайт не гумовий, тому усім бажаю навчитись дивитись на Світові події зі сторони, мати незалежну думку, бути МУДРИМИ.<br/>Здоров&quot;я усім і УДАЧІ.
05 Серпня 2017, 00:47
Дякую вам за цікаву бесіду! Приємно знати, що ще є в Ковелі люди які хвилюються за долю нашої неньки України. Автору статті панові Петру особа подяка за підняття актуальної теми для нашого народу і хочу вам побажати дальших творчих успіхів і скорішого повернення в Ковель. Талановиті люди нам потрібні тут, а не в Москві! Адміністраціє сайту журналістських успіхів і побільше таких публікацій!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024