Розповіли, як розпочати бізнес в туристичній сфері Ковельщини

26 Липня 2017, 09:25
1839

В рамках проекту «Школа культури та туризму» у Ковельському центрі зайнятості провели інформаційний семінар для 16 безробітних «Як розпочати свій бізнес».

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Присутнім показали тематичні презентації «Ковельщина туристична», «Туризм в ЄС. Функціонування та фінансування проектів», розповіли про сильні та слабкі сторони цього сектора в нашому регіоні.

У ході роботи особливу увагу приділили пропозиціям щодо створення програм із захисту довкілля та культурної спадщини, вдосконаленню законодавства, формуванню сприятливого клімату для активізації бізнесової та інвестиційно-інноваційної діяльності в туристичній галузі та розбудові соціально-економічної сфери за рахунок повної реалізації туристичного потенціалу.

 



 

Олександр Чорний – начальник відділу активної підтримки безробітних розповів про послуги служби зайнятості, які спонукають до активного пошуку роботи та самостійної зайнятості. Серед таких - проведення профорієнтаційних семінарів, організація навчання за професіями, які дають змогу працювати в приватному секторі економіки та займатися підприємницькою діяльністю.

Також він поінформував учасників семінару про умови та порядок отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, про наявність в центрі зайнятості «куточка підприємця», стендів «Підприємливі люди волинського села», «Ваші шанси та можливості», каталогів «Підприємливі ідеї Волині», про напрацювання освітніх проектів «Зимова агрошкола» та «Школа культури та туризму».

Коментарі
27 Липня 2017, 02:33
Центр зайнятості це фігня,закрити і розпустити їх всіх,хіба вони роботу пропонують нормальну???що небудь на такі фірми де не платять
27 Липня 2017, 04:06
центр лохотрона і відкачки грошей закрити кантору
28 Липня 2017, 00:47
Нащо це знущання над людьми і дурне запудрювання мізків? Де Європа і де відстала нещасна Україна. Подивіться на той електорат, що на фото, скажіть, ким ви їх бачите у турбізнесі, особливо європейському? У більшості на обличчях написано: ферма, підсобка, кухня, туалет. На жаль. Людей перетворили за 27 років в бидло.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром