У Ковелі небайдужі чоловіки допомогли правоохоронцям затримати розбійника

26 Липня 2017, 13:25
3432

Двоє ковельчан допомогли поліцейським затримати зловмисника, який побив та пограбував 89-річного пенсіонера.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Волинської області.

Ковельський відділ поліції за особистий внесок у боротьбі зі злочинністю вручив подяки 26-річним жителям міста Ковеля – Горгуну Максиму та Прокопчуку Артему.

Пригода трапилася у середині липня. На вулиці Ватутіна у Ковелі, зловмисник, наніс тілесні ушкодження 89-річному чоловіку та забрав у нього 800 гривень. Потерпілому кривдник зламав нижню щелепу. Однак, утекти з місця події йому завадили небайдужі громадяни, які у той момент проходили поруч та викликали поліцію.

Затриманим зловмисником виявився 39-річний ковельчанин. Викрадені гроші вилучили.

Наразі, розбійнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. 



 

Коментарі
26 Липня 2017, 17:56
молодцы хлопци, и улицу Ватутина правильно назвали....
26 Липня 2017, 18:28
Приємно бачити свої однокласників)) Пишаюсь!)) Ви супер круті))<br/>(П.С.: Завора)
26 Липня 2017, 18:37
Молодці хлопці. Хай вас Бог благословить. Дякую вашим батькам за виховання.
26 Липня 2017, 19:28
Ну нарешті... а то думав справжня молодь у нас уже перевелась. МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ але...<br/>1. Фото слід друкувати не тільки ГЕРОЇВ але й злочинців. Люди повинні знати кого слід остерігатись.<br/>2. Чому б до грамот не додати грошову премію у розмірі декілька сот тисяч гривень. По-перше це спонукало б й інших до подібних вчинків. По-друге самі злочинці стали б почувати себе не такими безкарними. По-третє це не така й велика сума, якщо врахувати що часто по радіо можна чути об&quot;яви типу &quot;Винагорода в 50 000 дол., за надану інформацію про розшукувану особу, яка скоїла злочин (і далі про сам злочин)&quot;<br/>3. Покарання 7 років за 800 грн - ПОВНІСТЮ СПРАВЕДЛИВЕ (В країнах Азії за подібне відрубують руку, це і каліцтво і клеймо на все життя) але виходячи з цієї суми, слід карати й інших &quot;громадян&quot;. Уявляєте скільки сотень літ каторги могли б одержати 99,9% наших чиновників, якби РАПТОМ у нас з&quot;явилося б ПРАВОСУДДЯ.<br/>4. Хлопцям низький уклін.
26 Липня 2017, 20:12
Хлопці - молодці, а ти - мерин підірваний, когут кремлівський.
27 Липня 2017, 00:04
Куми будуть проставлятися!!!
27 Липня 2017, 00:20
Молодці!!! Респект хлопцям!!!
27 Липня 2017, 00:21
По більше таких хлопців!!!!
27 Липня 2017, 00:22
Фінансово нагородити!!!
27 Липня 2017, 02:01
Видно, в тебе дуже актуальне питання з визначенням своєї статі, раз ні з того, ні з сього людей ображаєш...<br/> Павильно мужик сказав, і мені пох.. якою мовою: вул. Ватутіна і є Ватутіна, як ви її не перейменовуйте. До дого часу, коли виростуті ті, хто звикне до нової назви, або знову перейменують, або перейменовувачі і співчуваючі будуть в Європі на помийках &quot;Слава&quot; репетувати.
27 Липня 2017, 02:27
Справжні чоловіки ! Побільше б таких , може був би порядок!!
27 Липня 2017, 02:27
Справжні чоловіки ! Побільше б таких , може був би порядок!!
27 Липня 2017, 02:42
БлагоДарю,что такими выросли )))))Горжусь вами!!!!!!!Удачи вам во всём!!
27 Липня 2017, 11:57
мне вас, пытающихся оскорблять, просто жалко убогих...слава богу больше людей в моем родном городе адекватных, и дай бог моим землякам только самого хорошего....репетувати, как ты (оскорбляющий действительно всех ковельчан) говоришь мне точно не прийдется , я слава богу живу в достатке, чего желаю всем нормальным простым работящим людям, но на жаль хоть какую то копейку на сегодня люди зарабатывают не в своей стране и не на своей земле, и в этом я действительно вижу вину в таких выродках как вы оскорбляющие бездельники, вы и довели украину до такой ручки, прыгая на майдане за копейки, не имея мозгов, живя одним днем, а завтра трава не рости, про ул. ватутина и ее переименование, именем того героя, которого убили свои же, тоже читайте внимательно исходящие документы, и переименовали ее такие же недалекие люди, а вы все проглатываете, да вас и не спрашивают....
27 Липня 2017, 13:43
Багато було незадоволених перейменуванням вулиць Леніна,Горького,Червоноармійської,Героїв Сталінграда і т.д., але пройшли роки і вже мало хто згадує.Так буде і з вул. Ватутіна. А Володимиру Кияну-світла пам&quot;ять!
27 Липня 2017, 14:08
никогда не было и не будет порядка и достатка в той стране, где варварски переписывают историю, ладно бы правду писали, а то кто во что гаразд, и наклячивают на уши простым людям, ладно старое поколение, оно еще все помнит, а молодежь с этой историей пытается жить и верить, работать не надо все позволено, вокруг все виноватые, и все обязаны украине помогать, просто противно...
27 Липня 2017, 15:44
Я противник будь-якого перейменування і особливо &quot;пам&quot;ятикоманії&quot; (От нема куди дівати гроші, тим більше в наш грабіжницько-бандитський час). Хай пройде літ 20-30-ть після події в честь якої ви збираєтесь щось перейменовувати чи увіковічувати в граніті, хай час все &quot;перетрясе&quot;. Ми то зводимо, то скидаємо пам'ятники - ну як діти, чесне слово. Краще дайте мені ці кошти я собі дачу перекрию - то хоч якась користь буде.
27 Липня 2017, 20:44
Ну, щодо Кияна... Маму його шкода, та і самі батьки не хотіли такої сумнівної слави... Ось, на цьму ж сайті опубліковано, до речі, не знав, спеціально перевіряв - правда:<br/>Офіційно<br/>12:50 26.07.2017<br/>Знищення групи Ендрю Галущенка, яка боролась з контрабандою на фронті, виявилася дуже заплутаною справою з величезною кількістю версій, мотивів і можливих фігурантів. Але її розкриття може привести до викриття гігантської прифронтової змови, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Наступного дня після вбивства Ендрю на тій самій локації сталася ще одна загадкова смерть - бійця Володимира Кияна з позивним &quot;Тайфун&quot;. Офіційна версія - підірвався на міні і жодного відношення до боротьби із контрабандою не мав. <br/><br/>&quot;Вони вбили Тайфуна. Володимир Киян, позивний Тайфун підірвався сьогодні на фугасі недалеко від того місця, де вчора розправилися з мобільною групою по боротьбі з контрабандою&quot;, - розповів Касьянов. За його словами, останній раз з Кияном він розмовляв минулої ночі. &quot;Говорили про Ендрю, про контрабанду. Він сказав: &quot;Я не можу звинувачувати без фактів. Я завтра поїду, все перевірю, подивлюся сам...&quot; Ось, поїхав...&quot;, - написав волонтер. На думку Касьянова, до вчорашнього нападу на зведену групу причетні військовослужбовці з 92-ї бригади ЗСУ.<br/><br/>Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука також написав в соцмережі, що Тайфун їздив особисто перевірити версію загибелі мобільної групи. &quot;Тайфун&quot;. Легендарний боєць! Вирішив особисто перевірити свою версію загибелі мобільної групи і ... За відомостями з двох джерел: ніяка ДРГ в той район не виходила &quot;, - заявив Тука.<br/><br/>Однак матір загиблого Валентина Ізидорівна запевняє, що його вбили. &quot;Він не загинув. Його вбили. Я тепер знаю це напевне&quot;, - сказала вона. Матір бійця насторожило те, що один з бійців почав губитися та змінювати свої свідчення. Крім того, з гаджетів &quot;Тайфуна&quot; в день його загибелі зникла переписка з різними людьми. Ідеться, зокрема, і про його зв'язок з Ендрю. В одному з листувань Киян повідомляє про смерть волонтера, якого називає своїм товаришем, та висловлює підозру у тому, що у його смерті винні &quot;свої&quot; Більше читайте тут: https://tsn.ua/ato/zagadkovi-smerti-na-donbasi-nastupnogo-dnya-pislya-vbivstva-endryu-pomer-yogo-tovarish-tayfun-614185. <br/> Хлопця шкода, але що такого героїчного зробив, крім того, що на жаль, загинув при незясованих обставинах, хай покоїться з миром, незрозуміло.<br/> Ватутін - героїчний полководець, один з маршалів Перемоги, він звільняв Україну від фашистської нечисті. Теж, на жаль, загинув від рук &quot;побратимів&quot;, які зараз голови піднімають і гавкають. Скоро догавкаються, народ вже прозрів.
28 Липня 2017, 00:09
Перейменуйде вул Варшавський на вул Ковельських таможніків вони нормальні багато не деруть дають людям заробити
28 Липня 2017, 00:44
Шикарна ідея, аплодую за сміливу думку. Один х..., скоро поляків ворогами оголосять, бо вони нациків не сприймуть ніколи. А митники - вони свої, рідні .
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024