У Ковелі відбудеться толока для прибирання міста

30 Березня 2021, 11:52
2677

З 15 по 30 квітня у Ковельській громаді відбудеться акція «За чисте довкілля».

Відповідне розпорядження видав міський голова Ігор Чайка. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Влада міста затвердила склад організаційного комітету та заходи з її підготовки і проведення. Під час цих днів планують роботи з озеленення, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання прибудинкових, власних територій, площ, ринків, парків, скверів, вокзалів, стадіонів,   вулиць, громадсько-культурних та навчальних закладів, кладовищ, місць масового поховання людей та меморіального комплексу.

У міськраді зазначають, що це дозволить створити сприятливе для життєдіяльності довкілля, забезпечити епідемічне благополуччя, навести всюди лад і підготуватися до Великодніх свят. На визначених об’єктах працюватимуть комунальники, працівники підприємств, установ, організацій, колективи навчальних закладів, ОСББ та ЖБК, громадськість. 

У рамках акції 17 квітня відбудеться загальноміська толока.

«Сподіваємося, що мешканці Ковельської громади проявлять високу свідомість й  активність у заходах з впорядкування міста та сіл. Тільки разом ми можемо зробити їх ошатними, гарними, благоустроєними і чистими», – йдеться у повідомленні міськради.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
30 Березня 2021, 15:52
розводняк
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024