Ковельська театральна група представила музичну комедію «За двома зайцями»

30 Березня 2021, 13:00
Комедія «За двома зайцями» 2476
Комедія «За двома зайцями»

У Ковелі театр-студія «10 ряд 10 місце» представила музичну комедію за твором Михайла Старицького «За двома зайцями».

Про це інформує Ковельська міська рада.

«Планували цю виставу рік тому, але карантинні обмеження перешкодили задуму. За цей час оновився склад акторів, прийшли нові таланти і цьогоріч вирішили додати ковельчанам свята у Міжнародний день театру», – каже режисерка-постановниця Альона Малюга-Мельникова.


Усі були зачаровані харизмою і професійною грою Проні Прокопівни. Цю місію на себе взяла режисер Альона Малюга-Мельникова. У ролі Свирида Голохвастова дебютував Юрій Коновалов.

Побачили ковельчани уже знайомий тандем Ольги Пірожик та Ігоря Корнелюка. Цього разу вони перевтілились у Прокопа та Явдокію Сірків.

Секлиту та її дочку Галину зіграли нова акторка театру Лідія Акулова та учасниця дитячої студії Дарина Сидорук.

Вперше на сцену ковельської «Просвіти» вийшла і одразу з великою складною роллю Химки, служниці у Сірків – Олена Долінко.

Мажорних нот додала своєю грою вже відома ковельчанам за попередніми постановками театру Анастасія Рудчук, яка постала в образі черниці.

Загалом задіяли 27 акторів. Особливий шарм внесли танцювальні постановки зразкового аматорського дитячого колективу народного танцю «Дзвіночок» (керівник Інна Темрук). Додаткова складність полягала у тому, що у виставі поєднуються танці різних напрямків – і українські народні, і кан-кан, і сюжетні музичні номери з трюками та кордебалетом, і драматургічні композиції.

Костюми теж зіграли свою роль. Образи акторам допомогла створити костюмер Лілія Літвін. Декорації – справа рук директорки художньої школи Олени Цьомик.

Аби вразити та здивувати публіку, режисер пішла на рішучий крок, змінивши фінал вистави. Тож ковельський глядач зрештою побував на весіллі Проні і Голохвастова.








 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024