В дитячому таборі на Ковельщині дітей ознайомили з робітничими професіями

29 Липня 2017, 11:18
3092

В дитячому таборі «Оберіг», що на березі озера Ухо, Ковельський міськрайонний центр зайнятості провів профорієнтаційний захід.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської районної адміністрації.

Профорієнтаційною програмою «Дивимось у майбутнє» спеціалісти центру зайнятості у цікавій, ігровій формі розповідають про робітничі професії, про представників різних професій і дають можливість побувати в ролі справжніх професіоналів. Оскільки діти знаходяться на відпочинку, щоб не обтяжувати їх традиційними формами проведення профорієнтаційних заходів,  додаються профорієнтаційні ігри. Зі школярами проводяться конкурси знавців професій, «Класифікатор», «Вгадай професію», «Всезнайка»,  «Асоціація», «Професія на літеру», та інші. У процесі гри, сповнені бажання виграти, діти отримують можливість розширити уявлення про нові та перспективні професії, сформувати відповідне ставлення до вибору професії, щоб уникнути традиційних помилок. 

Профорієнтаційні заходи у літніх оздоровчих таборах стали невід'ємною частиною реалізації Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації. Правильний вибір професії значною мірою гарантує молоді ефективне використання сил і знань в інтересах особистості і суспільства.
 




 

Коментарі
30 Липня 2017, 01:48
підтирач лайна у італійських інвалидів, прибиральниця в польського пана, гамновоз у німецького бюргера. Свої ж заводи всі стоять.
30 Липня 2017, 03:28
Повії у портових містах обох статей, та солдати- мародери всіх армій світу. Найбільш удачливі - будівельники за півціни у Євросоюзі.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром