За підроблення виборчої документації будуть судити голову Ковельської виборчої дільниці

02 Квітня 2021, 12:44
Вибори / Фото ілюстративне 3525
Вибори / Фото ілюстративне

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду із угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про підроблення виборчої документації, вчинене головою однієї з виборчих дільниць у Ковелі.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

Жінка визнала себе винною в тому, що 26 жовтня 2020 року, складаючи уточнений протокол про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці з виборів Ковельського міського голови, не збираючи на засідання всіх членів дільничної виборчої комісії, власноруч проставила  за них підписи під цим документом.

За вчинення цього злочину їй узгоджено призначення покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням на п’ять років права обіймати посади в органах, що формуються відповідно до виборчого законодавства України, організовують і забезпечують підготовку та проведення виборів різних видів, а також зі встановленням іспитового строку.

Далі – слово за судом.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментарі
03 Квітня 2021, 02:14
Це якийсь прикол, які 3 роки? <br/>Де кримінальне правопорушення, максимум адміністративка. Вона ж не змінила результат голосування...<br/>Задумайтесь про людяність. І, до речі, чого то тільки зараз викрилось. Вона що свідомо в тюрму хоче!?
03 Квітня 2021, 02:17
До речі, цікаве формування речення: &amp;quot;з угодою...&amp;quot; В сенсі угодою, їй грозило шось серйозніше, а це так домовились..? <br/>Я в шоці, ще пошукайте тих, хто в городі картоплю в 2015 викопав
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024