У Ковельському районі демонтували нелегальну заправку

02 Квітня 2021, 15:53
У Ковельському районі демонтували нелегальну заправку 4385
У Ковельському районі демонтували нелегальну заправку

Правоохоронці за участі рятувальників і координації Волинської ОДА та Ковельської окружної прокуратури викрили та демонтували незаконно встановлену АЗС.

Про це інформує ДФС у Волинській області у Facebook.

Демонтаж провели 1 квітня.

Під час проведення огляду земельної ділянки розташованої у Ковельському районі на узбіччі автошляху М07 «Київ-Ковель-Ягодин» викрили факт зберігання та безготівкової реалізації за допомогою магнітного чіпу дизельного палива без відповідних дозвільних документів. При цьому, правоохоронці зафіксували факт використання такого магнітного чіпу водієм при заправці вантажного транспортного засобу більше як на 500 літрів.

В результаті з незаконного обігу вилучили понад 10 тонн дизелю, паливно-роздавальний модуль та ємності (єврокуби), де зберігалось пальне. За попередніми підрахунками вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 500 тисяч гривень. Зрештою незаконно встановлену АЗС демонтували.

На даний час правоохоронці вживають заходи, направлені на встановлення осіб причетних до організації такої незаконної діяльності з метою притягнення їх до відповідальності.

 



 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024