Ковель відвідала директор благодійного фонду «Світ для дітей»

30 Липня 2017, 09:45
3623

У Ковелі відбулась чергова зустріч з директором благодійного фонду «Світ для дітей» Галиною Микитюк.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Цього разу Галина Петрівна відвідала дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації, що функціонує у Ковелі. Двоє його вихованців – з Ковельщини і знаходяться під супроводом фонду. Для потреб усіх дітей вона передала 45 комплектів постільної білизни та 45 рушників. 

Не оминула увагою й представників юного покоління, які проживають у нашому місті. Найбільша їх кількість, яка оточена увагою– це учні ЗОШ №10. Цьому закладу подаровано 5 шкільних дошок, які будуть встановлені у навчальних кабінетах. 

У розмові з Галиною Микитюк було окреслено шляхи подальшої співпраці на благо маленьких ковельчан непростої долі.

Фонд «Світ для дітей» канадської благодійної організації «Міжнародна Християнська Допомога» діє на теренах України понад п'ятнадцять років. Ідея його створення належить тамтешнім православним священикам. Засновником і директором фонду є Галина Микитюк. Спонсорами – канадські сім’ї, об’єднані у Благодійному Фонді «Чаша», що працює у цій країні. Нині його офіси знаходяться у містах Львові, Луцьку та Івано-Франківську.

Фондом спонсорується 50 тисяч дітей у 15 країнах світу. З Волинської області в проект увійшло 1100 дітей, з них 800 – з Ковеля та Ковельського району. Уже не вперше надається фінансова та гуманітарна допомога пільговим категоріям. У минулі роки її отримували неповнолітні, які перебували в Ковельській виховній колонії, діти з сімей, які відвідують інтернатну групу ДНЗ №6, та з особливими потребами - вихованці Центру реабілітації. 

 



 

Коментарі
30 Липня 2017, 16:17
А куди подівався благодійний фонд "Ізіда"? Чому нічого не чути про нього вже декілька років?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром