Дитячий театр ковельського дитсадка №9 показав нову весняну виставу

04 Квітня 2021, 13:00
Дитячий театр дитсадка №9 показав нову весняну виставу 1938
Дитячий театр дитсадка №9 показав нову весняну виставу

Маленькі актори ковельського дитсадка №9 разом зі своїми наставниками підготували музично-фольклорну виставу «З року в рік — святкуємо весни прихід».

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Діти старались показати яскраву гру, демонстрували свої творчі здібності. Вони впевнено почувались на сцені. Гучні аплодисменти стали нагородою їм за працю та майстерність.

Міський голова Ковеля Ігор Чайка відзначив, що малечі вдалося створити справжню казку, побажав успіхів, натхнення та нових цікавих постановок.

У міськраді зазначають, що багато навчальних закладів у нашому місті мають свої цікаві знахідки. У дитсадку №9 – єдиний на Волині дитячий театр. Він працює у садку з часу його відкриття, а це уже майже три десятиліття. Це був звичайний зал. Кілька років тому завдяки ініціативі керівника Ганни Лагасюк тут зробили ремонт. Нині театр тут нагадує професійні підмостки, але в мініатюрі.

«Для нас дуже цінно, що хлопчики і дівчатка мають можливість займатись в такому залі. Це звеличує, додає гордості, розвиває естетичні смаки. Наші дітки ростуть добрішими, більш впевненими в собі», – зауважила Ганна Лагасюк.

У садку, крім театру, є ще чим похвалитись. Тут для дітей облаштували сауну, соляну кімнату, кімнати психолога та для занять з християнської етики.










 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024