Пожежники домовились з чиновниками як тушити загоряння під час жнив

31 Липня 2017, 09:17
2544

Cпівробітники ДСНС провели профілактичні заходи щодо запобігання пожежам під час жнивної кампанії у Ковельському районі.

Про це йдеться на офіційному сайті управління ДСНС України у Волинській області.

Начальник центру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Волинській області Руслан Фтемов провів робочу зустріч із представниками органів місцевої влади, під час якої були досягнуті домовленості про заходи співпраці із протидії пожежам в аграрному секторі, зокрема затверджено графіки роботи  мобільних оперативних груп для контролю за дотриманням вимог пожежної безпеки під час жнивної кампанії.

«Лише максимальне дотримання протипожежних вимог на усіх етапах жнивної кампанії та усіма без винятку особами, які на ній задіяні, гарантуватиме збереження врожаю від нищівної сили вогню», – зазначив Руслан Фтемов у зверненні до посадовців.

Крім того, на Ковельській реалізаційній базі хлібопродуктів представники Управління разом зі співробітниками Ковельського міськрайвідділу ДСНС долучилися до відпрацювання дій з оперативного реагування на надзвичайні події, а також провели протипожежні інструктажі з працівниками підприємства та членами добровільної пожежної дружини.

 





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024