У Ковелі затримали молодика з наркотиками

06 Квітня 2021, 11:21
Затримали чоловіка з канабісом 1798
Затримали чоловіка з канабісом

Заходи із затримання проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області у рамках реалізації оперативної інформації у Ковелі та Нововолинську.

Про це інформують на сайті поліції Волині.

5 квітня по вулиці  Володимирській у Ковелі поліцейські затримали 27-річного місцевого жителя. У чоловіка виявили дві сірникових коробки з психотропною речовиною Альфа PVP, вагою 15 грамів.

На місце прибула слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції. Виявлену речовину вилучили.

Окрім цього, у Нововолинську поліцейські затримали 27-річного жителя Львівської області у якого вилучили 15 грамів канабісу.

Наркотичні засоби направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Їх вартість за цінами «чорного ринку» становить понад 16 тисяч гривень.

Нині, вирішується питання про внесення за обома фактами відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром