Дві ковельські чемпіонки підтримали Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

06 Квітня 2021, 16:00
Юлія Ткач і Тетяна Коб 2298
Юлія Ткач і Тетяна Коб

Титуловані спортсменки з Ковеля – борчиня Юлія Ткач і боксерка Тетяна Коб до Міжнародного дня спорту для розвитку та миру опублікували фото з білою карткою.

6 квітня у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, що був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.

Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об'єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. Численна кількість спортсменів України і прихильників здорового способу життя показує білу картку на знак миру та спокою в світі.

«Спорт – це боротьба з самим собою, бажання ставати кращим щодня! #whitecard», – написала чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи, борчиня Юлія Ткач на своїй сторінці  у Facebook.

 

Юлія Ткач
Юлія Ткач

 

«Веди та підтримуй здоровий спосіб життя разом з нами», – закликала у своєму дописі у Facebook чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу, учасниця Олімпійських ігор 2016, багаторазова чемпіонка України, боксерка Тетяна Коб.

 

Тетяна Коб
Тетяна Коб

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
06 Квітня 2021, 21:40
МОЛОДЦІ!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024