У Ковелі планують реконструювати Привокзальну площу

09 Квітня 2021, 12:32
Привокзальна площа у Ковелі 11110
Привокзальна площа у Ковелі

На засіданні виконкому Ковельської міської ради прийняли рішення про проведення закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію реконструкції Привокзальної площі.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Згідно з оголошеним конкурсом, розробники мають надати пропозиції благоустрою та озеленення, організації дорожнього руху, а також розглянути можливість реконструкції фасадів будинків, що знаходяться на території площі. Організатору – відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету матеріали необхідно подати з 15 квітня по 15 червня 2021 року.

Міський голова Ігор Чайка каже, що ковельчани давно чекають оновлення цієї частини міста. Проведення конкурсу — це один з кроків до цього. Найкраще рішення і ляже в основу майбутніх змін.

З програмою та умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Ковельської міської ради.

Трьом авторам найкращих ідей реконструкції виплатять 150 тисяч гривень. Перше місце отримає 75 тисяч гривень, друге місце отримає 50 тисяч гривень, третє місце – 25 тисяч гривень.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
09 Квітня 2021, 16:02
Який вже раз привокзалку реконструюють... Цікаво, скільки мільйонів гривень на цей раз заплановано відмити? Напевно, менше, ніж на нікому не потрібний стадіон, але більше, ніж на літню естраду, яка розсипається на очах...
09 Квітня 2021, 19:06
Погоджуюсь.Це,напевно, в додачу до реконструкції парку Лесі Українки.
09 Квітня 2021, 21:51
Реконструкція парку звелася до ремонту бордюр навколо совковського пам'ятника фейковій "дружбі народів", який ще в 1991-му треба було знести...
10 Квітня 2021, 09:34
Краще дороги за ці гроші зробіть по вулицях та прибудинкових територіях. Паркування для машин зробіть, щоб люди могли ходити.<br/>Освітлення міста зробіть. Скрізь темно по вулицях.<br/>Щоб люди вас благодарили.<br/>P.s. Не ту пам'ять треба про себе лишати!
10 Квітня 2021, 13:41
Вже тиждень по місту на дорогах вирізані квадратні ями - і в центрі і скрізь, через які ковельчани та гості міста псують свої автомобілі та знаходяться у потенційній небезпеці дтп. Ці &amp;quot;квадрати&amp;quot;, залишені просто так, це ще більша небезпека, ніж прості ямки, що були до них. Такий цирк тільки у нас напевно, бо у нормальних країнах дорогу роблять дуже швидко. А от у нас схоже чекають, щоб дощ пішов, тоді й почнуть латати, аби гарантовано до кінця літа ями знову повилазили, що дасть змогу безкінечно списувати на їх &amp;quot;ремонт&amp;quot; наші гроші!
10 Квітня 2021, 14:14
Давно пора навести там порядок. Основне - навести лад з парковкою (у Львові в районі вокзалу запланували підземний паркінг, чому б і нам не продумати це) та виділити місце для с/г торгівлі.<br/>А зрадофіли, які тут пасуться, нехай і далі репетують. Їм ніколи ніхто не вгодить
11 Квітня 2021, 19:31
Ще валютчиків,дармоідів розігнати,та різну циганву!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром