У Поворську відкрили Центр надання адміністративних послуг

10 Квітня 2021, 18:00
У Поворську відкрили Центр надання адміністративних послуг 3119
У Поворську відкрили Центр надання адміністративних послуг

У Поворській об`єднаній територіальній громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг.

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

У новоствореному Центрі надання адміністративних послуг будуть надавати більше 100 послуг для близько п'яти тисяч мешканців територіальної громади. У центрі працює 4 фахівці, які пройшли навчання. 

Офіційне відкриття 7 квітня розпочалася із вітального слова очільниці Поворської об’єднаної територіальної громади Інни Бондарчук, яка подякувала усім, хто долучився до створення центру адміністративних послуг.

«Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади», – зазначила Інна Бондарчук.

Урочисто перерізати стрічку довірили голові Ковельської районної ради В`ячеславу Швораку, голові РДА Ользі Черен та очільниці громади Інні Бондарчук.                                          

 







 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
11 Квітня 2021, 15:09
І масовку з собою привезли.
11 Квітня 2021, 22:39
Відкрили - і добре зробили. Корисна справа. Якби ще дорогу в селі зробили - взагалі було б чудово. Будемо надіятися на зміни на краще
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024