Рятувальники нагадали жителям Ковельщини про заборону спалювати суху траву

13 Квітня 2021, 14:35
Рятувальники нагадали жителям Ковельщини про заборону спалювати суху траву 1901
Рятувальники нагадали жителям Ковельщини про заборону спалювати суху траву

Впорядковуючи свої ділянки та угіддя після зими, люди масово спалюють суху траву та рослинні залишки, провокуючи пожежі в екосистемах та у власних помешканнях.

Про це інформує Ковельський МРВ У ДСНС України у Волинській області.

З метою попередження таких надзвичайних подій, 12 квітня особовий склад Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській провів профілактичні рейди садівничими масивами міста Ковеля та населеними пунктами Колодяжненської територіальної громади, а саме сіл: Колодяжне, Білашів, Грушівка, Іванівка, Перковичі.

Під час спілкування з людьми рятувальники роздали тематичні пам’ятки та нагадали про заборону розведення вогнищ поблизу зелених насаджень, про небезпеку навмисного випалювання сухої рослинності та нові штрафи за такі дії: згідно зі статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні порушення, «Самовільне випалювання рослинності або її залишків» тягне за собою накладання штрафу на громадян від 3060 до 6120 гривень.

 





 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром