Ковелький веслувальник Станіслав Самолюк стаав призером чемпіонату Європи в Італії

13 Квітня 2021, 17:53
Ковелький веслувальник Станіслав Самолюк стаав призером чемпіонату Європи в Італії 3182
Ковелький веслувальник Станіслав Самолюк стаав призером чемпіонату Європи в Італії

Ковельчанин Станіслав Самолюк — призер чемпіонату Європи з академічного веслування.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Представники з 14 країн взяли участь в чемпіонаті Європи з академічного веслування серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, що відбувся 5 – 11 квітня в італійському місті Варезе.

Українські паралімпійці повернулися додому з нагородами. У змаганнях серед одиночних човнів у чоловіків (PR1 M1x) впевнено пройшов всю дистанцію фіналу та здобув «золото» для збірної команди України Роман Полянський, серед одиночних човнів у жінок (PR1 W1x) Анна Шеремет у напруженій боротьбі виборола «бронзу».

Українська четвірка розпашна зі стерновим (клас човнів PR3 Mix4+) стала третьою. Вони випередили у фінальному заїзді екіпажі з Італії, Ізраїлю, Нідерландів, поступившись лише визнаним світовим лідерам академічного веслування - збірним Великобританії та Франції.

«Дуже приємно, що в екіпажі нашої національної четвірки разом з Олександрою Полянською, Дарією Котик, Максимом Жуком та стерновою Юлією Маласай, бронзову медаль чемпіонату Європи для України «кував» і ковельчанин – вихованець відділення обласної дитячо-юнацької спортивної школи дітей та молоді з інвалідністю в м. Ковель, майстер спорту України міжнародного класу Станіслав Самолюк. Вітаємо Станіслава і всю команду українських паравеслувальників та бажаємо їм успішного виступу на ХVI Паралімпійських іграх, що пройдуть 23 липня - 8 серпня в Токіо (Японія)», – каже голова ГО «Спарта» Валерій Дружинович.

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39