Поїздку до Києва «по ветсанзаводу» зірвала міська влада, – Кошарук

03 Серпня 2017, 18:57
2470

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук і міський голова Олег Кіндер не поїхали до Києва, щоб пришвидшити виділення 17 мільйонів гривень для ліквідації екологічного лиха на території Ковельського ветсанзаводу.

Про це Сергій Кошарук написав на своїй сторінці у Фейсбук.

У скасуванні поїздки заступник звинувачує команду людей, які працюють над підготовкою необхідних документів: «Не вдалося так швидко підготувати усі необхідні папери. До того ж Андрій Товстига, заступник міського голови та керівник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, лише у понеділок повернувся з відпустки і тоді підготовка документації почала проводитися активніше, адже він у цьому допомагав».

Сергій Кошарук також повідомив, що Волинська ОДА вчора отримала всі необхідні папери від Ковельської міської ради і невдовзі документи потраплять до міністерства.

Нагадаємо, раніше «Район.Ковель» повідомляв, що на позачерговій сесії Ковельської міської ради Сергій Кошарук разом з міським головою Олегом Кіндером домовилися у вівторок поїхати до Києва, щоб завезти у Мінрегіонбуд усі необхідні документи, аби отримати обіцяні 17 мільйонів для ліквідації екологічного лиха на території Ковельського ветсанзаводу.

 

 

Коментарі
03 Серпня 2017, 22:06
усю цю банду в трубу разом з падолью присипати щоб не смерділо
04 Серпня 2017, 00:49
&quot;Св'ята&quot; ви людина пане Кошарук. Один ви про Ковель &quot;думає&quot; а всі гамнюки кругом. <br/> У вас був шанс а ви обісрались і коли мером були і коли це гавно по під містом закопували. А зараз тільки пальцем на всіх тикаєте. Для міськох влади так само як і для вас ветсанзавод це геморой на сраці. Бо відволікає вас ві різного роду дерибанів і рішалов. А тут на тобі потрібно за ради кріпаків своє гузно відривати від шкіряного крісла.................
04 Серпня 2017, 03:51
І ЧОГО В ТАКУ ЖАРУ ДО Києва їхати
04 Серпня 2017, 09:51
А ЩО ЖАРА І НЕ ДУЖЕ СМЕРДИТЬ
04 Серпня 2017, 13:19
Кошарук, приїдь в Поворськ, ми тебе дуже чекаємо.....
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром