У центрі Ковеля комунальники тиждень не можуть прибрати стихійне сміттєзвалище

04 Серпня 2017, 10:29
3980

Обурені ковельчани звернулися за допомогою до нашого видання з проханням вплинути на комунальну службу міста, щоб звідси, нарешті, вивезли сміття.

Стихійне сміттєзвалище знаходиться неподалік бульвару Лесі Українки, біля кількох багатоквартирних житлових будинків та міжрайвідділу СБУ.

«Кожного ранку сюди приїздив трактор з причепом і забирав сміття, але чогось перестав їздити. Минув уже цілий тиждень. За цей час тут з’явилися «гори» побутових відходів. У спекотні дні смердить так, що пройти неможливо. Наші люди сваряться з приводу такого неподобства, скаржаться, але «крайнього» не знайти», – нарікає на безвідповідальність комунальників пенсіонерка, яка проживає у сусідньому кооперативному багатоповерховому будинку. 

 




 

Коментарі
04 Серпня 2017, 13:45
Нема шо забирати! "Кожного ранку приїздив трактор забирати сміття" - як зручно ж було, насрали а вони й прибирають! А тепер сріть далі собі під ніс БИДЛО!!! Наче то якесь не місцеве сміття, ну дибіли!
04 Серпня 2017, 13:57
Беріть і несіть його до Товстиги бід кабінет. Там сміття забирає РЖКП2, начальником якого є памідориха (ПРО ТЕ ЖЕ) Товстиги. Поставили на посаду і тепер ніхто не може з нею впоратись. Всіх послала на Х.....р і спокійнісінько торгує собі памідорами на ринку. Ото баба!!!!! Ніхто з нею не можк впоратись, Ані Товстига, ані мер, ані Стернійчук. Всіх послала. І ще й зарплату отримує під 20 000. Я тоже так хочу. Товстига, знайди ще мені тепле місце.
04 Серпня 2017, 14:28
Кілька активних ковельчан могли б вивести на площу Товстигу. В присутності представників ЗМІ вкинути в смердючий сміттєвий бак та попередити, що така профілактична процедура буде проводитися по кожному випадку несвоєчасного вивезення сміття.В такий простий спосіб проблема з вивезенням сміття була б вирішена раз і назавжди.
04 Серпня 2017, 14:31
Не потрібно ср-ти, тоді не буде сміттєзвалища. Несвідомі громадяни лінуються виносити сміття зранку до машин та ще й обурюються та перекладають провину на комунальників. Будьте свідомими і зловіть таких покидьків та зафільмуйте їх діїї. При бажанні це зробити дуже просто.
04 Серпня 2017, 14:32
Примітно, що купа лежить поруч управління СБУ. Що за керівництво у нас, я не знаю.Весь цей провулок - це суцільний сральник від самої Театральної, де за квітковим ринком зробили гадюшник, і навколо котельні і сюди до самого бульвару.
04 Серпня 2017, 15:35
Олег Олексійович!!! При всій повазі до вас ( завжди підтримую вас при всіх дискусіях) не можу сказати- я вже неодноразово просив вас, звільніть корупціонера Товстигу і його про - те - же памідориху ( по призвіщу її принципово не називаю). Вони підведуть вас під монастир. Мало вам проблем з Вересом, якуому Товстига за гроші підіграв у конкурсі на управителя? Прошу вас, позбатесь цих пройдох. Проїдьтеся містом, подивіться що робиться на Володимирській, на Бреській ( як їхати на Дубову, в дворах будинків, закріплених за РЖКП2. Про Верес взагалі мовчу вже, там і сміттєвоз перестав їздити. Ще ЖЕК1 з потугами якось трохи щось робить. Ну невже ж вам хочеться з за якихось продисвітів кататись у сміттєвому бачку? Товстига з памідорихою тільки посміються з вас і все. Бажаю вам успіхів у вашій нелегкій праці, наведіть лад в діяльності шарлатана товстиги і його про - те -же.
04 Серпня 2017, 15:52
Регулярно за розкладом приїжає сміттєва машина для вивезення побутових відходів. Нормальні люди чекають машину, підходять і викидають сміття. Але разом з тим є окреме бидло для яким похрену на ту машину. Воно винесло сміття з дому кинуло де небудь а потім жаліється що йому смердить. І правильно комунальники зробили ,що перестали ту срань вивозити!!!!!!! Ще раз повторюю ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛИ!!!!!!!!!!! Нехай нюхають коли ліньки ра розкладом до смітттєвої машини підійти вчасно і сміття своє викинути. Хай нюхають бидло.<br/>До речі біля свого будинку декілька разів ловив таких. Приїхала сміттєва машина , 15хв почекала, люди викинули сміття , тількино відїхала , і буквально зразу виходить з підїзду бабуля з пакетом сміття підійшла і поставила пакет. Підхожу говорю, зо 1хв назад машина відїхала, що ви робите бабуля??? Відповідь: Пішой на...........й. Мені похрену на твою машину. Де хочу там викидаю!!!!! І що ви будете з такими робити?? Життя прожила, сиве волосся ,а бидлом і залишилась.<br/>Вердикт: Не вивозити ту гору сміття ні в якому разі. Хай нюхає бидло.
04 Серпня 2017, 16:32
Повністю підтримую КОВЕЛЬЧАНИН
04 Серпня 2017, 16:33
КОВЕЛЬЧАНИН 2
04 Серпня 2017, 18:24
Ковельчанин 2 мабуть працює під керівництвом недолугої памідорихи. Тому й захищає так ту купу сміття. Та нікому вона крім вас білше й не потрібна. ніхто її у вас не забере. буде вона ваша і можете іі привзти на територію РЖКП2 і любуватись нею
04 Серпня 2017, 18:27
Таким бабулям, я їхні пакети несу під їхні двері і розриваю пакет біля їхнього входу. І вони мовчать і не матюкаються. Тихенько уберуть.
04 Серпня 2017, 19:31
Нашим людям все до одного місця. Кидають під двері, в туалет ходять під під*їзди або у під*їзди.У двір за Театральна 6 у тому ж провулку заходять перекусити як у забігайлівку якусь кидають на подвір*ї порожні пляшки, обгортки від хот-догів,пластикові стаканчики і так далі.Далі по цьому ж провулку на розвороті біля 120-квартирного гуртожитку стихійне звалище таке ж саме як і біля СБУ, інколи гора сміття сягає кілька метрів.Навколо гуляють діти, а це ж центр міста.Котельня, яка не функціонує заросла кропивою і бур*янами під самий дах.Навколо сміття і купи розбитого скла.Прихисток для сміття ще один за кіосками квіткового ринку що біля &quot;Явора&quot;.Сморід і бруд, а про залишки того, що колись було асфальтом в провулку і що собою являє дорога там, годі вже й говорити.Самі собі гадимо, влада гадить, комунальники гадять.Дружно ідем до європейських цінностей.
04 Серпня 2017, 19:56
Я не працівник РЖКП 2. Ніколи ним не був, і те , що помідориха неуч і випадкова людина в керівництві РЖКП не заперечую . Це так це правда. Справа в іншому. Я захищаю ту купу сміття тільки тому , що колись давно мене батьки з малечку навчили не гадити нам де живеш. Хочеш викинути сміття, для цього їздить машина за розкладом. Не лінуйся , підійди до машини і викини. А якраз ті, хто цього не розуміє , хай нюхають.. До речі вже купу вивезли. А дарма, бо до понеділка там буде так ж сама купа через деяких дебілів , які до сивих волос дожили , а розуму не набрались.
07 Серпня 2017, 12:15
Чисто не там де прибирають,а там де немусорять.Це народна мудрість сформована десятиліттями.І я теж,як житель м.Ковеля підтримую працівників РЖКП.Сжаменіться люди добрі.Подумайте що ви тут живете і не &quot;серіть&quot;,бо будете самі нюхати.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024