Журналіст розповів як у Ковелі діти приймають наркотики

06 Серпня 2017, 11:48
8649

Ковельський журналіст Руслан Пилипчук розповів як у Ковелі діти поринають в наркотичну антиутопію.

Про це він написав у спеціальному блозі видання «Конкурент». Далі передається текст оригіналу:

Культурний Ковель, про який мріяв його екс-міський голова Сергій Кошарук, все більше нагадує антиутопічну Інтерзону Вільяма Берроуза. 

Антиутопія – це спільнота, яка лякає, відштовхує та є надто небажаною для мрійників або ж просто порядних людей.

Я народився та 22 роки прожив у «місті залізничників». Зараз я сюди навідуюся вряди-годи – провідати батьків або ж коли хочу перепочити від журналістики.

Ковель швидкими темпами перетворюється в наркотичний притон. Тут 16-річні дівчата та дорослі чоловіки фанатіють від «петра» (Первінтин – низькоякісний вид психостимулятора метамфетаміну, виготовлений в домашніх умовах. Улюблений спосіб вживання серед "юзерів": куріння через лампу).

«Люблю «потянути лампу» і потрахатися після цього», – каже 18-річна ковельчанка.

«Я стянула стільки «петра», що тобі й не снилося», – хизується 16-літня школярка.

«Пєтя» - це найкращий двіж. «Фен» тільки бомжи нюхають», – зауважує ще одна неповнолітня наркоманка.

Також в Ковелі полюбляють розважатися і з «батьком петра» – амфетаміном. Головні споживачі – юнаки віком від 15 до 25 років. Більшість з них або сходять з глузду і починають ховатися від щурів, думаючи, що це агенти наркоконтролю. Або ж закривають свої ніздрі та починають «гасити» порошок у вену. Далі – або смерть до 40 років, або ж важке та дороговартісне лікування.

Не забувають у «місті залізничників» й про головний та найзліший наркотик світу – алкоголь. Напитися до оскаженіння, обісрати все навколо та розбити собі голову, намагаючись зробити подвійне сальто, – в порядку речей.

Особливе місце в «раціоні» молодих ковельчан займає марихуана. Тут навіть завелася секта «маслодерів», які визначають місця розташування «апаратів» для куріння та здирають з них «масла», які відкладаються на пляшках після багаторазового користування. Такі наркомани постійно ризикують бути відлупцьованими та кинутими на корм рибам.

Звісно, подібне в Ковелі було й раніше, але у вигляді обмеженого явища. Школярі могли напитися пива чи покурити цигарку, а зараз вони шаленіють від легкодоступних синтетичних речовин.

Колись місто кишіло прихильниками футболу, боксу, веслування. Кожен другий був спортсменом. Це була утопія.

Утопія, яка в алкогольно-наркотичній розпусті перетворилася в антиутопію.

Коментарі
06 Серпня 2017, 15:10
Путінська пропоганда, наші розпрекрасні юнаки і юнки, які виховані на прекрасних ідеалах бандерівського сидіння по лісових ямах і скачуть з місця найвище у світі, не можуть бути такими. Вони - найосвіченіша молодь у світі, достойні нащадки будівників Всесвіту.... Жарт.<br/> А якщо серйозно, ніколи навіть не задумувався, що таке існую, зараз починаю розуміти, чого в голови нинішньої молоді легко вкладається будь-яка маячна, щодо великих укрів та щодо найдавнішої раси, яка веде родовід від ельфів.
06 Серпня 2017, 15:16
Котельня за 11 школою улюблене місце збору таких підлітків. Батькам та поліції немає діла.
06 Серпня 2017, 15:18
наркоту роблять в москві, а рука москви проздає її нашим підліткам. Але зараз не до жартів. Безробіття, зубожіння народу, пропаганда сексу, насилля, бездіяльність правоохоронних органів приводить до того, що через років 20-25 українців не стане.
06 Серпня 2017, 16:04
головне це підлизати Кошику дупу. і з першого ж абзацу.
06 Серпня 2017, 16:17
Швидше волинський журналіст)
06 Серпня 2017, 16:37
Коли Кошарук рештки тварин за сільмашем закопував цікаво про який він Ковель думав?
06 Серпня 2017, 17:25
В дворі центрального будинку (той що з годинником) збираються в дворі діти по 15 -17 років, враження таке ніби вони усі психічно нездорові, в карти на гроші грають, нюхають порошок, саме весело як дівчата нап'ються і потім по двору валяються бо ним пагано, а на днях одна дибільна кричала що у неї пепедоз, хах а у вересні то в школу йти))<br/>Дякую за лавки біля мандруючої книги ті що на бульварі, ту мандруючу книгу швиденько дибільчики зламали а на лавках збираються малолітні дибіли і волають , прибрати ті лавки в парк .
06 Серпня 2017, 17:39
батькам байдуже де їхні діти валяються народили дітей гроші взяли а тепер викинули побільше давати грошей за народжуваність .тепер хто винен держава ті що народжували дуали чим передком то тепер хай голова сохне
06 Серпня 2017, 17:59
Ще одне місце біля котельні з туалетом СШ/6.......
06 Серпня 2017, 19:39
Вже декілька місць зборищ наркоманів названо дописувачами. Чи прийняли це до уваги наші доблесні правоохоронні органи? Чи будуть здійснені якісь заходи для виявлення торгівців цією гидотою?
06 Серпня 2017, 21:32
На днях була стаття що затриманий працівник суду який торгував наркотиками. Так що ці підлітки їхні потенційні клієнти. Хто ж буде своєму бізнесу шкодити. Ніхто нічого робит не буде. Коли не Кошарук ніхто не допоможе )))
06 Серпня 2017, 21:54
Боря на черемушках платить поліції і працюе собі далі вже стільки рокіа
06 Серпня 2017, 22:00
Забув чомусь автор статті, що в Почаєві ряжені під монахів фсбшники роками продають наркоту всіх мастей українцям...
06 Серпня 2017, 22:37
Надіюсь, ти як порядний громадянин і свідомий український патріот повідомив про це правоохоронні органи? Чи тільки піз.... ш і лобами зіштовхуєш, нацику обкурений?
06 Серпня 2017, 23:15
Органи давно знають і курять бамбук. А ти поясни, козле, що таке нацик. Це часом не той, що не хоче їсти бліни з кацапської лопати?
07 Серпня 2017, 00:15
нацик, це категорія виродків, яки живуть чужим розумом і лижуть .....( ну все до чого язик дістає) своїм кураторам з - за океану. Нацик ніколе не висловить ноту протесту американцям за те що вони 6 серпня 1945 року провели атомне бомбардування Японії. Та і багато що ще нацик не зможе зробити, бо він з одного рабства скаче в інше.
07 Серпня 2017, 00:42
Просто інеттелектуал. Подивись в мережі тлумачення слова нацик і не пиши всяку хрінь. Наплів хєрні і сам задоволений що такий &quot;розумний&quot; )))<br/>Значення:<br/>член молодіжного угрупування і / або представник субкультури радикально-націоналістичного спрямування.
07 Серпня 2017, 00:47
мені особисто пофіг, якого він спрямування. Знаю одне - нацик ворог і руйнівник України
07 Серпня 2017, 00:52
Читай погубам ))) радикально-націоналістичного спрямування. НАЦІОНАЛІСТИЧНОГО. Так чому ж він ворог України? Перед тим як писати читай значення слів. А особисто пофіг це твоя громадська позиція)))
07 Серпня 2017, 01:58
субкультури... радикально налаштовані... Геї, чи що? Тоді все ясно.<br/> Тому недоумку, що сере на всіх сторінках: термін &quot;козломордий&quot;, який ти скрізь вживаєш, приївся. Народ вже здогадався, що в тебе статевий потяг до кіз, це демократично, але придумай, якщо здатен, щось нове.
07 Серпня 2017, 02:13
Товоє IQ десь 30 ? Чи то ще меньше? )))
07 Серпня 2017, 02:31
ну звичайно ж менше. Тобі від цього приємніше стало? То й слава Богу, можеш спокійно дрочити на портрет бандери.
07 Серпня 2017, 09:49
Та у тебе і натяку немає на IQ. Одна звивина в голові і та пряма. Крім хамських вислов-<br/>лювань ні на що не здатен.Видно мозок поплавився від вживання тієї хіміі.Скоро навіть др..чити не зможеш і не тільки на портрети.
07 Серпня 2017, 12:13
Гав-гав-гав-гав. Це твій і твоїх побратимів IQ. Бачу, навчився грамоті, раджу тобі і всім прочитати безсмертний твір Оруелла &quot;Скотоферма&quot;. Писався, як карикатура на колишній Союз. Де-факто - все про нинішню Україну.
07 Серпня 2017, 12:20
В Ковелі ніяка наркота, один шмурдяк. А ось почаївська - один укол і наркоман на все життя! Що козломорді вміють, то наркоту виробляти і розповсюджувати. Кацапстан на першому місці в світі по споживанню героїну (21% світового споживання). Весь молодняк Санкт-Петербургу наркобарон путін з наркобароном гундяєвим на голку посадили. І Україну посадити хочуть...
07 Серпня 2017, 13:40
всім бажаючим-- сколіться і спийтесь скоріш !
07 Серпня 2017, 14:43
кури, бухай, народжуй недоумків, таких як сам. Полякам батраки потрібні.
07 Серпня 2017, 17:21
Скільки можна бризкати отрутою? Звідки стільки ненависті?! З такими &quot;моральними цінностями&quot; змін на краще годі й сподіватися.
07 Серпня 2017, 17:43
Адмін, дай банхаммером знов по їпліщу кремляді, а то ніяк не може злізти з чеченської пляшки
07 Серпня 2017, 23:06
О богдан появився. Давно не вискакував, троль. Зміни нік, не ганьби світлої памяті гетьмана.
08 Серпня 2017, 07:03
Найбільша шкода від синтетикі хоча і трава це початок дна, а в ковелі дісти нема проблем наркотики, черьомушкі торгує боря всі знають, центр а саме в районі лігушатніка Ложка, на володимирській Самрук сергій, амфітаміном на володимирській жилай старший син власниці бару біля швейкі, первентином Матрас Сашко, 2 ковель кабук сергій постачає суботекс з франківськп, і це лише одиниці, поміміо цих всіх перечислених повно ще є інших, також є помісту і закладчики які працюють з криптовалютою якіх і важко вирахувати, впевнений багато хто знає реальні місця продажу наркотиків, називаєте прізвеща імена прізвиська, а да на 40 років найбільше продає травкі так званий Вітька Наумов живе 11 дом, і доречі в його клієнти вся школота як володимирськоі так і центра, а місце для куріння улюблене володимирське сафарі, хто незнає пустирь за кладовищем як іти д річкі, робіть висновкі, діліться, розповідайте
08 Серпня 2017, 14:47
Відкритим текстом вказано, що є особи, яким є підстави підозрювати у розповсюдженні наркотиків. Буде реагувати, чи ви вже зовсім перетворились в копів або так і залишились мусорами? Вважайте це повідомленням на 103 про вчинення кримінального правопорушення.
08 Серпня 2017, 19:04
І починати потрібно з Почаєва!!!
09 Серпня 2017, 02:13
Почаїв - Тернопільська область, якщо ти не в курсі. Хай доблесні тернопільські копи, жи жопи розбираються.<br/> Мені пох... тернопіль, почаїв і взагалі глибоко пох.. всі всрані крикливі лемки й галичани. Мне турбує те, що робиться в ріному місті, бо тут ростуть МОЇ діти.
09 Серпня 2017, 03:16
скоріш би щоб всі наркомани аклаші подохли !!!! тянуть Націю на дно .
10 Серпня 2017, 01:28
Оборот и применение метамфетамина на территории России запрещены. В США он до сих пор используется в медицинской практике под торговым наименованием «дезоксин» (англ. Desoxyn)[16], и применяется как медикамент второго ряда, при неэффективности амфетамин-содержащих лекарств первого ряда: «аддералла» (Adderall (англ.)русск.) и «декседрина» (англ. Dexedrine, действующее вещество — дексамфетамин). Дезоксин одобрен Управлением по контролю за продуктами и лекарствами США (Food and Drug Administration, FDA) для лечения синдрома дефицита внимания и гиперактивности (СДВГ) и ожирения (краткосрочным курсом, наряду с низкокалорийной диетой.<br/><br/>Всі в США! Заграница нам поможет!
10 Серпня 2017, 19:51
опа, и притихли все, это же великая амэрыка, значит все правильно у нас....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024