Велицьк: шукають ідеї та приймають пропозиції щодо благоустрою селища

07 Серпня 2017, 13:03
2211

Велицька об'єднана територіальна громада в партнерстві з Волинською обласною громадською організацією «Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН» оголосили конкурс підтримки ініціатив жителів Велицької громади «Спільними зусиллями» на 2017 рік.

Про це йдеться на офіційному сайті Велицької громади.

У конкурсі можуть брати участь жителі Велицька, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ, тощо).

2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

3. Організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля, тощо).

4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).

5. Розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).

6. Впровадження енергозберігаючих заходів.

7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).

8. Інші суспільно-корисні соціальні проекти.


Як повідомляється в оголошенні, загальний бюджет конкурсу складає 25 тисяч гривень. Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 5 тисяч гривень.

Для участі потрібно подати  заявку  (http://velycka.gromada.org.ua/programa-pidtrimki-iniciativ-zhiteliv-velickoi-gromadi-spilnimi-zusillyami-na-2017-rik-13-23-11-01-08-2017/). Заявки на участь в конкурсі подаються з 7 по 18 серпня 2017 року за адресою: Велицька сільська рада, вул.Перемоги,88, с.Велицьк, 45081, а також в електронній формі на електронну адресу сільської ради: [email protected].

Реалізувати усі запропоновані ідеї планують до 1 жовтня цього року.

 

Коментарі
07 Серпня 2017, 16:24
А на перейменування вул Перемоги гроші заклали?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024