У Ковелі роботодавці проводять онлайн-співбесіди для пошуку працівників

08 Серпня 2017, 11:46
3305

У Ковелі роботодавцям надають можливість здійснювати підбір кадрів через онлайн-співбесіди.

Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

З метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі працівників на базі Ковельського міськрайонного центру зайнятості відбулася онлайн-співбесіда з кадровою службою підприємства Луцька – ТОВ «Агротехніка». Компанія належить до Агропромислової групи «Пан Курчак». Основний вид діяльності – виробництво і реалізація повнораціонних кормів та концентратів ТМ «Агрокорм» для сільськогосподарських тварин, птиці та риби. 

Оскільки виробничі потужності підприємства знаходяться в селищі Турійськ, а відділ кадрів – в обласному центрі, тому роботодавцю запропонували провести співбесіду в режимі онлайн. 

Було відібрано претендентів на посаду начальника транспортного відділу. У ході спілкування з реальною та віртуальною аудиторією представник роботодавця озвучила вимоги до кандидатів, перерахувала фахівців, потреба в яких буде в перспективі, ознайомила з умовами роботи. В свою чергу претенденти мали змогу презентувати себе та висловити свої очікування відносно місця роботи та умов оплати праці. 

Працедавцям та шукачам роботи сподобалась зручність такої розмови. Загалом захід зібрав для участі 7 безробітних, 6 з яких домовились про особисту зустріч з роботодавцем.

 



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024