У Ковелі спеціалісти працюють над програмою розвитку туризму

25 Квітня 2021, 13:16
У Ковелі спеціалісти працюють над програмою розвитку туризму 2055
У Ковелі спеціалісти працюють над програмою розвитку туризму

У Ковелі працюють над програмою розвитку туризму.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У розробці програми беруть участь фахівці Волинського національного університету імені Лесі Українки. Нещодавно декан географічного факультету, доктор економічних наук, професор Юрій Барський та завідувач кафедри економічної та соціальної географії, доктор економічних наук Людмила Матвійчук представили алгоритм формування такої програми.

Зокрема, наголосивши, що туризм сприяє розвитку суміжних галузей економіки, тому його розвиток має бути цікавим багатьом.

Як зауважили гості, Ковель, зважаючи на історичне минуле, має зручне географічне розташування, традиції, культурну спадщину, хороший потенціал для туризму. Головним завданням є напрацювання чіткого плану та дотримання реалізації всіх його пунктів, програма має включати як збереження об’єктів історико-культурної спадщини, так і надання послуг туристам. Важливою є підготовка нових маршрутів, екскурсійних програм, створення цікавих атракцій.

Спеціалісти планують систематизувати ідеї. У подальшому науковці університету їх опрацюють та нададуть свої рекомендації щодо доцільності включення до Програми розвитку туризму.

 



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024