У Ковелі на догляд за парками виділять понад півтора мільйона гривень

25 Квітня 2021, 15:00
Сесія Ковельської міськради 2942
Сесія Ковельської міськради

У Ковелі відбулася восьма сесія міської ради.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

22 квітня обранці громади внесли зміни до міського бюджету на 2021 рік. Зокрема, надійшла субвенція з обласного бюджету — майже 170 тисяч гривень на інклюзивну освіту, селищні та сільські ради передають свої кошти на заробітну плату працівникам ФАПів, пільгові медикаменти та інші витрати. Здійснено внутрішній перерозподіл коштів.

Затвердили статути закладів культури та спорту — школи мистецтв, художньої школи, історичного музею, бібліотеки, народного дому «Просвіта», молодіжного центру «Місто ідей», КДЮСШ імені Євгена Кондратовича, ДЮСШ№1.

Проголосували і за Програму розвитку парків міста Ковеля на 2021 рік та Статут комунального підприємства «Ковельські парки». На його діяльність у нинішньому році планують виділити понад півтора мільйона гривень. Ці кошти підуть на благоустрій територій парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та парку Шевченка, утримання та обслуговування (в тому числі вбиральні), поліпшення матеріальної бази.

Також депутати дали згоду на збільшення розмірів статутного капіталу ПТМ «Ковельтепло» та УВКГ «Ковельводоканал» та затвердили Статути підприємств.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024