У Києві відкривалась виставка картин художника із Ковельщини

08 Серпня 2017, 15:29
3554

У Києві, в «білій залі» Українського фонду культури, відкрилася виставка картин самодіяльного художника із села Білин Ковельського району Миколи Конопацького. Він презентував у столиці 42 свої роботи – пейзажі Волинського краю. За непідкупну правдивість зображуваного митця вдома називають не інакше, як «білинський Шевченко», – повідомляє всеукраїнський тижневик «Вісник».

У виставковій залі можна годинами милуватися бурхливими ріками та тихими  озерами, золотими лісами та зеленими луками, що народилися з-під пензля Миколи Конопацького. Ця природа сколихнула не лише душу майстра. На відкриття виставки, що має назву «Барви Волинського Полісся», прийшло багато поціновувачів мистецтва. І кожен сказав добре слово і про майстерність, і про багатогранність таланту автора.

До речі, Микола Антонович – уродженець Житомирщини. Але рідною вважає саме Волинь. Бо тут він провів усе своє свідоме життя, тут почав творити фарбами і пензлем. Сьогодні у творчому доробку майстра – понад сотня полотен. На кожному можна знайти десятки кольорів та відтінків. Тільки чорного на них немає. «Хочеться, щоб і в нашому житті, і житті нашої держави Україна було чорного якнайменше», – зауважив майстер.

 


















 


 

Коментарі
08 Серпня 2017, 19:47
талант.....он есть талант....
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром