Ковельчани скаржаться на «совкові» автобусні зупинки та сміття на вокзалі

08 Серпня 2017, 16:54

Ковельчани в соціальній мережі Фейсбук скаржаться на старі автобусні зупинки по місту, недоглянуті клумби та сміття на вокзалі.

«В такому стані автобусні зупинки на центральній вулиці міста, від магазину «Вечірній» і наступні дві біля кладовища. Коли вже цей совковий дизайн нарешті кане в ріку забуття Лєту?... Хочу, щоб в моєму місті були нові, сучасні зупинки, спеціально додаю фото якими їх бачу. І наостанок добірки – клумба на «Черьомушках». Аууу, комунальники, вже треба знову косити! Чи будемо збирати лікарські трави?», – написала Ірина Малиновська на сторінці групи «Ковель Life» у Фейсбук.

 









 

Окрім «совкових» автобусних зупинок, ковельчан турбує кількість сміття на вокзалі міста.

«Ветсанзавод проблема номер один в Ковелі і її варто вирішувати гуртом, але також і дані проблеми, що на фото для Чисто Ковель не личить! Варто встановити баки хоча б на привокзалці і з усіх підприємців та мешканців ввести оплату за вивіз сміття! Як експеримент, сміття було і буде, тому місце повинно бути теж для викидання! Ну, а реклама на стовпах це окремо зміни по складання адмін протоколів внести варто!», – написав Сергій Панасюк на своїй сторінці у Фейсбук.