Сім'я з Люблинця взяла участь в фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

27 Квітня 2021, 15:00
Сім'я з Люблинця взяла участь в фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я» 3659
Сім'я з Люблинця взяла участь в фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

В спортивному комплексі «Олімп» Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася фінальна частина обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Про це інформують на сайті Люблинецької громади.

У фінальній частині взяли участь 12 команд з різних куточків Волинської області. Люблинецьку громаду представляла сім‘я Білецьких з селища Люблинець у складі: тато – Микола Миколайович, мама – Валентина Петрівна та їх донечка Валерія. Зазначають, що громада вперше брала участь у таких змаганнях, тому й віднеслась до підготовки на змагання з особливою відповідальністю

Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, демонструючи спритність та командну згуртованість в естафетах: «Смуга перешкод», «Попади в ціль», «Флорбол», «Комбінована» і «Фрізбі». Окрім звання найкращої сім’ї області, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

У конкурсі малюнку на тему «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» команда  Люблинецької громади отримала ІІ місце. А в номінації «Найкраща  мама» перемогла наша Білецька Валентина Петрівна.

Переможців, призерів змагань та учасників нагородили дипломами, грамотами, медалями, кубками, призами та спортивним інвентарем.

 






 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром