У Ковелі урочисто зустріли чемпіона України з боча Олега Гелетуху та бронзового призера змагань Олександра Вакульського

30 Квітня 2021, 15:00
У Ковелі урочисто зустріли чемпіона України з боча Олега Гелетуху та бронзового призера змагань Олександра Вакульського 2439
У Ковелі урочисто зустріли чемпіона України з боча Олега Гелетуху та бронзового призера змагань Олександра Вакульського

В Одесі відбувся чемпіонат України з боча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Хороші результати на спортивному форумі показали ковельчани. Олег Гелетуха став чемпіоном України з боча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату в класифікації ВС2. До слова, він був наймолодшим учасником змагань. Також хлопець разом з Олександром Вакульським здобули «бронзу» в командному заліку в класі ВС1/ВС2.

29 квітня спортсмени повернулися додому. На вокзалі теплий прийом їм влаштували представники міської та районної влади, директор школи №8 Василь Шворак разом з класним керівником Олега та його однокласниками, представники ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», батьки, друзі.

Хлопці ділилися враженнями від перебування в Одесі. Олег каже, що й досі йому важко повірити у свою перемогу. Разом з тим, вони готові до нових випробувань.

 






 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024