Ковельські рятувальники нагадали правила безпечного Великодня

30 Квітня 2021, 16:00
Великдень / Фото ілюстративне 1543
Великдень / Фото ілюстративне

Напередодні великого християнського свята – Великодня, яке відзначаємо 2 травня, Ковельський міськрайонний відділ УДСНС України у Волинській області звертається до священнослужителів міста Ковеля та Ковельського району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у культових спорудах, адже  під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню, створює потенційну небезпеку.

Варто  нагадати про дотримання правил пожежної безпеки самими громадянами. Аби не затьмарити собі свята, дотримуйтеся правил безпечного поводження з вогнем, особливо будьте обережні зі свічками. Під час приготування  пасхальних страв  не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації  печей та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності. Не залишайте дітей без нагляду, особливо коли в будинку палиться піч, горить газ чи свічка.

 


 

Багаторічний аналіз пожеж дає підстави стверджувати, що так званий «людський фактор» – головна причина чи не кожної пожежі. Найбільшу небезпеку створюють самі люди, безпечність їх поведінки.

Шановні жителі Ковельщини, щоб не сталося лиха, ще раз звертаємось до Вас: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки під час Великодніх свят. Адже тільки від Вас залежить Ваша особиста безпека та благополуччя. Зробіть все можливе, щоб зберегти своє майно та життя від вогню.

Також від колективу Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області щиро вітаємо Вас з прийдешнім святом Христового Воскресіння. Бажаємо Вам здоров’я, щастя, любові, матеріального достатку, душевної рівноваги, сімейного тепла, радості, духовного оновлення, віри і надії. Миру, добра і злагоди  Вашим оселям!

 

Ковельський МРВ У ДСНС України у Волинській області

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром