Купили квартиру – виграли холодильник

02 Травня 2021, 11:23
ЖК «Варшавський» 2518
ЖК «Варшавський»

Перед Великоднем ЖК «Варшавський» розіграли холодильник, пральну машину та інші цінні призи.

Як і обіцяли, забудовники ЖК «Варшавський» зробили черговий приємний сюрприз для своїх майбутніх мешканців. Напередодні Великодніх свят, провели розіграш лотереї серед покупців квартир. Розігрувались 2 головні призи: холодильник Bosch та пральна машина Electrolux. Також була можливість виграти праску Tefal, блендер та набір каструль.

Перед розіграшем виступив керівник будівельної організації Олег Хромей. Він прозвітував про хід будівництва та подякував за довіру у виборі ЖК  «Варшавський».

Спочатку учасники потягнули конверти з номерами, які визначали черговість підходу за лотереєю з призом. Витягши конверт, учасники одночасно відкрили їх та дізналися з чим вони сьогодні підуть з офісу продаж ЖК «Варшавський».

Власники квартир отримали цінні виграші і ще раз переконались, що забудовник дорожить своїми інвесторами. Опісля відбулась фотосесія.

ЖК «Варшавський» обіцяє ще не раз проводити лотереї з цінними призами та очікує нових щасливих власників квартир та цінних подарунків до них.

Чекаємо Вас за адресою: місто Ковель, вулиця Заводська, 23

Мобільний телефон: 066-4-500-400

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024